Nevjerojatna promjena: Zbog gubitka 53 kilograma izgleda barem 10 godina mlađe

BONNIE Stainer je 35-godišnja samohrana majka koja je DJ. No, u prošlosti bi svaki put kada bi izašla na pozornicu osjetila grč u želucu i strah. Sve to zbog manjka samopouzdanja zbog prekomjerne tjelesne težine s kojom se u to vrijeme borila. 

Naime, Bonnie je tada težila gotovo 105 kilograma.

"Nisam imala višak kilograma dok nisam zatrudnjela sa svojim prvim djetetom", ispričala je Stainer, a njezina težina je drastično porasla nakon druge trudnoće i prošlo je dosta vremena prije nego što se ozbiljno posvetila transformaciji. Promijenila je prehranu i počela vježbati, a prvi rezultati su vrlo brzo postali vidljivi.

Dosad je izgubila nevjerojatna 53 kilograma. 

Osim zdravstvene koristi, nakon gubitka kilograma počela je dobivati sve više poslovnih angažmana. Osim što joj je krenulo uzlaznom putanjom na glazbenom polju, Bonnie se okušala i u ulozi modela. Kako danas priznaje, u vrijeme kada se borila s pretilošću razmišljala je i o prekidu glazbene karijere, a svjesna je da joj je najveći kamen spoticanja bio nedostatak samopouzdanja i upornosti.

"Osim rutine, vježbanja, zdrave hrane i pića, ključ je u vašem umu", uvjerena je nakon što je prošla vlastitu transformaciju.

Potpuno je posvećena novom načinu života pa veći dio slobodnog vremena provodi vježbajući.

"Vježbam šest dana u tjednu i pokušavam se odmarati jedan dan", ispričala je te dodala da i taj "dan odmora" provede trčeći za svojim dvjema kćerima.

No, njeni treninzi nisu nimalo lagani. Osim što redovno trči, odlazi u teretanu te se bavi jahanjem konja.

"Samo želim biti sretna i zdrava", objašnjava te dodaje kako joj je upravo to bila najveća motivacija.

Također, priznala je kako u prošlosti nije mogla ni sanjati da će ikada dobiti "UK Glamour" nagradu za modela godine, ali je vlastitim primjerom sebi i drugim dokazala da je sve uvijek moguće, piše The Sun.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.