Nina iz ŽNV-a otkrila recept za kruh u kojem ćete moći uživati bez grižnje savjesti

NINA Martina Korbar jedna je od bivših sudionica showa Život na vagi. U show je ušla sa 124 kilograma, a iz njega izašla s 84 kilograma. No osim što je uspjela izgubiti višak kilograma, uspjela se i zaljubiti u zdrav način života.

Svojim primjerom mnogima je postala motivacija, a na Instagramu nesebično dijeli svoje fitness trikove, vježbe, ali i savjete o zdravoj prehrani, odnosno sve ono što je naučila u popularnom showu.

No i sama nastoji svakodnevno širiti svoje znanje i vidike pa je tako sada podijelila odličan recept za zdravi kruh od pirovog brašna u kojem možete uživati bez grižnje savjesti.

Kako je otkrila, recept je pronašla kod food blogerice Nine Mrvice, koju je tek nedavno otkrila.

"Kruh je prefin i traje nekoliko dana. Morate ga probati", poručila je Nina Martina te dodala: "Ja sam recept malo modelirala i prilagodila ga sebi."

Ako i sami poželite isprobati recept, potrebni su vam:

400 g integralnog pirovog brašna
300 g jogurta 
2 žlice maslinovog ulja
žličica soli 
1,5 dl mineralne vode
žličica sode bikarbone
Prema želji, možete dodati i različite sjemenke. U izvornom receptu su korištene suncokretove i chia sjemenke, dok je Nina Martina koristila bučine i chia sjemenke.

Recept:

1. Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva.
2. Pomiješajte sve sastojke. Smjesa će biti malo ljepljiva, ali vas to ne treba brinuti. Rasporedite je na papir za pečenje u kalup po želji.

3. Pecite kruh 30 min na 200 stupnjeva. Potom smanjite na 180 stupnjeva i neka se kruh peče još 20 min.

"Ja sam prije pečenja radi dekoracije stavila malo krupne soli na vrh kruha. Odličan je! Top topova", zaključila je bivša natjecateljica Života na vagi.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.