Novi TikTok izazov žene izvode lako, a muškarcima je težak. Evo o čemu se radi

JOSEF RAKICH, 31-godišnji popularni osobni trener s Novog Zelanda, i njegova 33-godišnja supruga Maryam Matti isprobali su novi TikTok izazov s metlom, a ono što su otkrili ih je iznenadilo i nasmijalo.

Da biste izveli izazov, trebate objema rukama držati metlu vodoravno i u blizini poda, a potom zakoračiti jednom pa drugom nogom preko metle. Iako je Maryam to uradila s lakoćom, Josef se prilično mučio i naposljetku nije uspio, što je popratio smijehom.

@josef_rakich At least I can piss standing up. 😂🤷🏻‍♂️ @maryam.matti ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Činilo se kao da su mu stopala bila zalijepljena za tlo pa je na kraju izgubio ravnotežu i odustao. Video je pregledan više od 210.000 puta na Instagramu i TikToku, a Josef se našalio: Barem mogu piškiti stojeći."

Maryam je potom uzvratila napisavši: "Barem mogu svoje prljavo rublje staviti u košaru, a ne pored nje."

Dok su neki pratitelji umrli od smijeha, drugi su isticali da su uspjeli izvršiti izazov

"Laž, upravo sam uspio", napisao je jedan. "Moja djevojka me izazvala i bila je jako razočarana s kolikom lakoćom sam ovo uspio", dodao je drugi, dok je treći odgovorio: "Hahaha da, vrlo je lako. Ne možete to učiniti samo ako vam nedostaje mobilnosti."

Izazov s metlom predstavlja pravi izazov za vašu jezgru i kukove i najnoviji je u nizu viralnih izazova koji se tiču mobilnosti i odupiranju gravitaciji, a navodno je to muškarcima teže održavati.

Profesor Brian Ford sa sveučilišta Cambridge rekao je da razlog leži u veličini muških stopala. Potvrdio je i da žene imaju niže težište od muškaraca za nekoliko centimetara, ali da to ovdje nije ključno. "Dužina stopala je presudna", rekao je.