Orlando Bloom pokazao nevjerojatan torzo, fanovi u nevjerici: Ovaj čovjek ne stari

KAD se pojavio na velikim i malim ekranima, s plavokosim pramenovima i besprijekornom preciznošću luka i strijele, zbog kojih je kao Legolas postao miljenik u franšizi Gospodara prstenova, publika diljem svijeta brzo je ustala da obrati pažnju.

Od tada je pošteno reći da je zvjezdana moć Orlanda Blooma nastavila rasti, a glumac se našao u kultnim ulogama kao što su Paris u Troji i Will Turner u Piratima s Kariba. Međutim, posljednjih godina Bloom je postao manje poznat po svojim šetnjama po crvenom tepihu, a više po svojim preslatkim roditeljskim objavama, piše Men's Health.

S dvoje djece, rekli biste da Bloom njeguje opušteni trbuščić, kao većina očeva. Umjesto toga, 44-godišnji Bloom ne usporava i izgleda mišićavije i spremnije nego ikad. U videu koji je snimila njegova partnerica Katy Perry i koji je objavljen na Bloomovom Instagramu, možete vidjeti glumca bez majice, kako počinje raditi na sklapanju namještaja u sobi svoje kćeri. 

Video je brzo pobrao komentare Bloomovih obožavatelja, od kojih su mnogi napisali da cijene njegov isklesani torzo i zavidnu građu. No, služi i kao dobar podsjetnik da su godine samo broj i, zaista, kada su u pitanju zdravlje i kondicija, ostati u formi najbolji je dar koji si možete dati. 

Bloomove tajne: prehrana

Kada je u pitanju prehrana, vjeruje se da je Bloom vegan. Pričalo se da je postao vegan prije Gospodara prstenova, ali je onda ponovno počeo jesti meso kako bi se nabildao za svoju ulogu u Kraljevstvu nebeskom. Objasnio je da jede 90 posto biljnog porijekla, tako da jede stvarno dobar komad crvenog mesa možda jednom mjesečno. "Ponekad pogledam kravu i pomislim - to je nešto najljepše ikad", rekao je Bloom.

U intervjuu za Sunday Times ranije ove godine Bloom je podijelio uvid u svoj zdrav način života, koji je također izazvao čuđenje. Otkrio je da kada je doručak u pitanju, voli ga "zaraditi", a nastoji prvo konzumirati zeleni prašak pomiješan s oktanskim uljem, kolagen u prahu za kosu i nokte i nešto proteina. Nakon vježbanja ima pravi doručak, "koji je obično kaša, malo lješnjakovog mlijeka, cimet, vanilija, lješnjaci, goji bobice i veganski proteinski prah."

Bloomove tajne: Trening

Dijelio je videozapise na kojima vježba u teretani i obožavatelj je stvari poput mrtvog dizanja, ali je također poznato da vježba u bazenu i pliva s bučicama.

Bloom je također obožavatelj pješačenja i aktivnosti na otvorenom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.