Osobni trener otkrio kojim vježbama svoj izgled duguju neke od slavnih zvijezda

Foto: Instagram

GUNNAR Peterson slavni je trener koji trenira neka najpoznatija holivudska imena, uključujući Kendall Jenner, Khloe Kardashian i Kate Beckinsale. U fitness industriji Gunnar radi već 30 godina, a uspjeh, kako kaže, duguje upornosti. 

Za Daily Mail Peterson je objasnio kojim vježbama Khloe Kardashian, Kendall Jenner i Jennifer Lopez duguju svoja isklesana tijela.

Stražnjica poput one Khloe Kardashian

"Svatko tko očajnički želi lijepu, čvrstu i zaobljenu stražnjicu mora se usredotočiti na istu skupinu vježbi. Čučnjevi, iskoraci, mrtvo dizanje odlične su vježbe za to", objasnio je trener. 

Noge kao Kendall Jenner

Dok je Khloe poznata po svojim oblinama, mlađa sestra Kendall Jenner poznata je po svojim vitkim rukama i nogama supermodela. 

"Razne varijacije iskoraka njezina su tajna. Što se ruku tiče, diže utege i radi velik broj ponavljanja vježbi koje izvodi", rekao je.

Trbušni mišići poput Jennifer Lopez

Iako je navršila 50 godina, za njenim se savršenim trbušnim mišićima svi okreću.

"Jennifer radi dosta s utezima i elastičnim vrpcama. Kada trenira prednje trbušne mišiće, nikada ne zaboravlja i na one bočne. Brigu vodi i o donjem dijelu leđa s vježbama poput mrtvog dizanja", rekao je Gunnar.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.