Pretili muškarac drastično je smršavio pa skuplja novac za uklanjanje viška kože

Foto: Instagram

NAKON što su mu rekli da je u rizičnoj skupini za razvoj dijabetesa, Jack Towers odlučio je smršavjeti. U nešto više od godinu dana izgubio je 115 kilograma, a sada crowdfunding kampanjom prikuplja 207 tisuća kuna za operaciju kojom će mu biti uklonjen višak kože koji je ostao nakon drastičnog gubitka kilograma.

U siječnju prošle godine krenuo je na dijetu i počeo vježbati. Do tada je godišnje trošio više od 40 tisuća kuna na hranu u restoranima i čokoladu te čips. Odlučio je početi kuhati kod kuće, izbacio je sve što deblja, grickalice i alkohol.

''S 20 godina čuti od doktora da ste korak do dijabetesa je jako šokantno. Rekao sam mu da ću doći za šest mjeseci i da me neće prepoznati. Držao sam se svojih riječi'', izjavio je Towers koji je svoj napredak bilježio i na Instagramu i inspirirao druge da učine isto što i on. 

No posljedica ovakve transformacije je višak kože koji će morati ukloniti operacijom za koju mora izdvojiti oko 207 tisuća kuna jer nije pokrivena zdravstvenim osiguranjem. Novac je odlučio pokušati prikupiti crowdfunding kampanjom.

''Nisam imao plan, odlučio sam pokušati, a mnogi prijatelji i pratitelji su mi dali podršku. Radi se o rizičnoj operaciji, ali podvrgnut ću joj se'', pojasnio je.

Cilj mu je prikupiti 290 tisuća kuna kako bi eventualni višak sredstava mogao donirati u dobrotvorne svrhe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.