Preznojit ćete se gledajući: 55-godišnja glumica pokazala kako izgleda njezin trening

VIOLA Davis je već nebrojno puta dokazala da je u najboljoj formi života. Štoviše, zahvaljujući isklesanom tijelu, mnogi njezini obožavatelji i dalje ne vjeruju da zgodna glumica ima 55 godina.

No, ako ste pomislili da mišićavo tijelo i vrhunsku kondiciju može zahvaliti samo dobrim genima, prevarili ste se. Iza svega toga stoji predan rad u teretani, i to pod budnim okom trenerice Gabriele Mclain. 

Viola je na Instagramu pokazala kako izgleda njihov trening za ruke i mogli biste se oznojiti samo od pogleda na ove zahtjevne vježbe.

Obožavatelji su je vrlo brzo pohvaliti te su zaključili kako je pravo nadahnuće, a samo riječi hvale ima i njezina trenerica.

"Ne žali se, uvijek ide do krajnjih granica, izuzetno je skromna i disciplinirana. Uvijek je takav užitak trenirati Violu. Ona je savršen primjer kako se naporan rad isplati", izjavila je Mclain jednom prilikom.

Davis vježba tri puta tjedno, a osim trenerice, društvo joj često pravi i suprug. Također se pridržava pravila Paleo prehrane i strogo pazi na to što jede, navodi Women's Health.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.