Sjećate li se Lise Rinne? Objavila je svoju bikini-fotografiju i izgleda fenomenalno

POZNATA glumica Lisa Rinna i njezin suprug Harry Hamlin proslavili su protekloga vikenda 23. godišnjicu braka. Za tu priliku je glumica, najpoznatija po ulogama u serijama Melrose Place i Days of our Lives, objavila crno-bijelu fotografiju sebe i svog muža s početka veze.

U utorak je Lisa objavila još jednu fotografiju u maslinastozelenom bikiniju na balkonu i dodala da bi danas sa suprugom bila na odmoru na jednoj tropskoj destinaciji da se nije dogodila ova kriza s koronavirusom. Ono što na fotografiji fascinira su njezini trbušnjaci koji i u pedesetim godinama izgledaju fenomenalno.

No, glumica se itekako trudi ostati u kondiciji, a svoje mišiće može zahvaliti miksu mnogih različitih stvari. Prije svega, stalno pleše, a otkad je nedavno otvorila i TikTok račun, stalno objavljuje videe sa svojim plesnim pokretima. Uz to, godinama pohađa fitness treninge, a bavi se i jogom te povremeno planinari i biciklira.

Što se tiče prehrane, Lisa je nedavno s javnosti podijelila da su joj liječnici sugerirali da pojača dozu vitamina koje uzima da bi ostala puna energije.

“Uzimam multivitamine, B-12, vitamin C, kalcij i magnezij. Također svaki dan pijem i vitamin D u većim količinama da bih smanjila rizik od raka dojke”, izjavila je nedavno za časopis PEOPLE i dodala da ju ovakva kombinacija vitamina drži punom energije.

Još 2014. godine svoju prehranu je objasnila kao “rubno vegansku”, odnosno uglavnom baziranu na namirnicama biljnog podrijetla, ali s povremenim komadom mesa kada osjeti potrebu za istim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.