Slavna oskarovka je izgubila gotovo 27 kilograma i izgleda bolje nego ikada

Foto: EPA-EFE

Slavna oskarovka, poznata po svojoj ulozi u poznatom američkom hororu iz devedesetih "Misery", nedavno je otvoreno progovorila o gubitku težine nakon niza zdravstvenih bitki. Kako prenosi časopis People, Kathy je izgubila 27 kilograma.

Mršavjeti je počela 2003. kada joj je dijagnosticiran rak jajnika te ponovno 2012. kada je oboljela od raka dojke. Osim toga, Bates pati i od limfedema uzrokovanog uklanjanjem limfnih čvorova kao dio liječenja karcinoma.

"Osjećam se odlično. Izgubila sam jako puno kilograma što je dobro za moje zdravlje. No, moram nositi kompresivne čarape koje štite od ugriza kukaca i insekata jer bi to moglo dovesti do sepse", izjavila je za People.

Svi su primijetili njenu novu figuru 15. siječnja na WebMD Health Heroes događaju u New Yorku.

"Morate biti svjesni, kada je pravo vrijeme odgurnuti tanjur", rekla je za UsMagazine. "Moja mi je nećakinja otkrila jednu malu tajnu, za koju pretpostavljam da i nije neka tajna, jer je riječ o biološkom procesu. U nekom trenutku kada jedete, pojavi se nehotičan uzdah i to je zapravo signal kojeg vam šalju vaš mozak i želudac kada je pravo vrijeme da prestanete jesti. Trik je obratiti pozornost na to i odgurnuti tanjur na vrijeme."

Kilogrami nisu otišli odmah dolje.

"Trebalo mi je nekoliko godina. "Rekla bih da morate biti jako strpljivi... Ne volim riječ volja, ali volim riječ odlučnost", priznala je Bates.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.