Suzana Mančić u 30 dana skinula 11 kila, tvrdi da je tajna u poznatoj namirnici

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Najpoznatija loto djevojka bivše Jugoslavije, Suzana Mančić, u sedmom desetljeću i dalje plijeni pažnju izgledom. Međutim, kao i mnoge druge žene, priznala je da je vodila bitku s viškom kilograma. U jednom trenutku života vidjela je svoje fotografije i shvatila da je vrijeme za dijetu.

"Višak kilograma, posebno u menopauzi, nakupljao mi se u zoni trbuha", rekla je za srpske medije.

Navodno je tada imala 89 kilograma, a u samo mjesec dana uspjela je skinuti 11 kilograma. Okrenula se dijeti siromašnoj ugljikohidratima koja se sastojala od dva praškasta obroka i siromašne večere. Do kraja ovog režima, bila je mršavija za 15 kilograma.

"Jutro uvijek započinjem limunadom i vrećicom suplemenata koji imaju sve potrebne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak", dodala je Mančić.

Jede lako dostupnu namirnicu

Fotografiju svog doručka nedavno je podijelila i na Instagramu.

"Tko radi, ne boji se gladi! A vi, ne zaboravite doručak, važan je", napisala je uz fotografiju prepečenog kruha, jaja, sira, rajčice i kiselih krastavaca.

Mančić smatra da su upravo kiseli krastavci namirnica koju je poželjno konzumirati. Naime, to je trik koji je usvojila dok je živjela u Moskvi.

"Viđala sam Moskovljanke kako dotjerane hodaju ulicom i jedu kisele krastavce", podijelila je.

Osim što su ukusni, krastavci su prepuni minerala: natrija, kalija, željeza, mangana i kalcija. Sadrže i vitamine A i E, slani su, hrskavi i hidratizirajući, zbog čega se smatraju jednom od namirnica koje je važno jesti nakon treninga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.