Tajna je u doručku: Evo kako najveće svjetske zvijezde održavaju fit liniju

JESTE li ikada pogledali svjetske glumice, pjevačice, manekenke ili reality zvijezde i zapitali se što one jedu da izgledaju tako dobro? U nastavku vam donosimo popis namirnica koje doručkuju poznate holivudske zvijezde kako bi održale fit liniju, ali i sačuvale dobro zdravlje. Naime, upravo je doručak najvažniji obrok u danu, koji itekako utječe na naše stanje tijekom dana, ali i na cjelokupno zdravlje.

Chrissy Teigen za doručak bira proteine i povrće

Chrissy je u intervjuu za časopis Delish nedavno otkrila kako uopće ne voli slatke opcije za doručak. Umjesto toga, u njezinoj se kući ujutro sve vrti oko proteina i povrća.

''Svaki dan moram pojesti jaje, a najčešće je to ujutro. Uz to ponekad znam dodati pureću slaninu ili svinjsku kobasicu, narezani avokado i rajčice. Isto poslužujem i svojoj obitelji koja također uživa u zdravim obrocima'', rekla je manekenka.

Gigi Hadid nikad ne preskače doručak

Manekenka Gigi Hadid još je jedna zvijezda koja, kao i većina slavnih, preferira jaja ujutro, ali ih ona kombinira s još jednom iznenađujućom opcijom proteina iz povrća - grahom.

''Obično doručkujem kajganu, tost i grah te obavezno popijem kavu prije nego što učinim bilo što drugo. Isto tako, često mi je na jutarnjem jelovniku i svježi sok od naranče. Ono što je sigurno jest da nikad ne preskačem doručak, bez obzira na to koliko mi je stresan početak dana'', otkrila je Gigi jednom prilikom za Harper's Bazaar.

Jennifer Aniston obožava smoothie s bademovim mlijekom

"Imam nekoliko omiljenih doručaka", rekla je glumica Jennifer Aniston za Bon Appetit. "Ponekad je to smoothie, najčešće onaj napravljen od banane, trešnje, neke vrste proteinskog praha, badema, kakao praha s bademovim mlijekom. Također, obožavam pojesti kajganu, ali bez žumanjka. Uz to najčešće biram tost od avokada s malo maslinovog ulja, soli i papra.''

Reese Witherspoon pije isti smoothie svaki dan

Baš poput svoje kolegice Jennifer Aniston, i Reese uživa u ukusnim i zdravim smoothiejima za doručak. Naime, ako možemo vjerovati njezinoj nedavnoj objavi na Instagramu, Reese svaki dan pije isti zeleni smoothie koji priprema sama.

"Ovo je smoothie koji pijem svaki dan, najvjerojatnije već osam godina... Ili devet? Ni sama više ne znam. U njemu ima puno povrća, a pijem ga oko 10 ili 11 sati ujutro, što me drži sitom do 13 sati'', piše u opisu njezine objave. Recept, za koji glumica tvrdi kako je inspiriran nutricionisticom Kimberly Snyder, sadrži salatu, celer, špinat, krušku, jabuku, bananu, limun, kokosovu vodu, bademov maslac, proteinski prah te lanene sjemenke.

Jennifer Lopez započinje svoj dan zdravim smoothijem

Glumica i pjevačica za People je podijelila točan recept za smoothie koji priprema za doručak, a zvuči ukusnu. On uključuje mjericu proteina u prahu, jagode, borovnice, maline, nekoliko žlica grčkog jogurta, cimet, med te svježi limunov sok. Isto tako, naglasila je da svakog jutra popije čašu mlake vode.

Sofia Vergara bira omlet sa pšeničnim tostom i avokadom

Glumica Sofia Vergara u intervjuu za InStyle rekla je da jede različite doručke ovisno o tome radi li ili ima slobodan dan.

''Kada sam na setu, obično jedem omlet od bjelanjaka sa pšeničnim tostom i avokadom s povrćem. Kad sam kod kuće i imam malo više slobodnog vremena za pripremu obroka, obično radim domaći jogurt s voćem i granolom ili zobenim pahuljicama'', rekla je glumica koja je inače velika ljubiteljica slatkoga.