Trenerica otkrila kako dnevno unijeti 1700 kalorija bez odricanja od nezdrave hrane

AUSTRALSKA fitness zvijezda podijelila je što pojede u jednom danu dok sudjeluje u osmotjednom izazovu. Mama petero djece Chontel Duncan na Instagramu je sa svojim pratiteljima podijelila jednodnevni meni od samo 1700 kalorija, a ono čime je oduševila sve bila je činjenica da njezin dnevni jelovnik nije isključivao brzu hranu, kao ni desert poslije večere.

Ova 33-godišnja trenerica objavila je video i pritom objasnila kako dnevni unos hrane često mijenja ovisno o tome što joj se taj dan najviše jede. Njezin izbor namirnica oduševio je pratitelje jer, za razliku od većine fitness trenera, nije jedna od onih koji se odriču ''teške'' hrane. Upravo suprotno, kod nje je naglasak upravo na važnosti proteina i ugljikohidrata, a jedino bitno jest, savjetuje, ne pretjerivati.

Chontel je dan započela s dvije kriške tosta s maslacem i topljenim sirom uz Macadamia latte, jednom od njezinih omiljenih kombinacija za doručak. Za jutarnji međuobrok pojela je sendvič i popila proteinski shake, dok je za ručak imala porciju prženih rezanaca s povrćem. Njezin ručak ovog puta, napominje, nije uključivao meso.

Kako bi održala razinu energije tijekom cijelog dana, Chontel je za popodnevni međuobrok odabrala jogurt sa svježim borovnicama. Za večeru je pojela burger sa salatom uz sir i čips s umakom, a kasnije se počastila sladoledom od marakuje i jogurta. Taj je dan, kaže, unijela samo 1763 kalorije jer trenutno sudjeluje u osmotjednom izazovu.

''Svaki dan mijenjam jelovnik ovisno o tome kako se osjećam i što mi se jede. Isto tako, moj meni ovisi i o tome što taj dan imam za obaviti jer ako mi treba nešto više energije, odaberem obrok koji sadrži nešto više proteina kako bih imala snage odraditi sve što je potrebno'', objasnila je fitness trenerica.

''Hvala ti što si jedna od onih koji normaliziraju unos ugljikohidrata. Smatram da danas većina fitness trenera radi veli grešku kad brani unos hrane bogate mastima ili ugljikohidratima, a to su zapravo namirnice koje nas usrećuju, daju nam energiju i pospješuju rezultate jer nas motiviraju'', jedan je od komentara oduševljenih pratitelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.