Tri zlatna pravila za njegu kože ove 70-godišnjakinje sasvim su jednostavna

INFLUENCERICA Brittany Allyn privukla je više od 370.000 pogleda na TikToku objavivši video u kojem je otkrila jednostavne trikove za njegu kože svoje 70-godišnje tete koji joj pomažu da izgleda puno mlađe.

"Jednostavno, ali djeluje!" napisala je Allyn na TikToku. "Prvo, nikad ne rastežem kožu. Zamislite stare kožne cipele kako se rastežu. Tvoja koža reagira isto tako", rekla je mladolika teta pratiteljima Allyn. "Uvijek tapkajte svoje lice ručnikom umjesto da ga grubo brišete, nemojte koristiti maramice za šminku," nastavlja.

"Drugo, perem lice samo navečer. Vrlo nježno koristim vrhove prstiju i poprskam ih vodom, a zatim lice utapkam ručnikom", kaže ona. U tekstu videa Allyn je objasnila da "pretjerano pranje uklanja prirodna ulja s vaše kože koja su ključna za sprječavanje bora".

Njezin posljednji savjet je korištenje proizvoda s retinolom. "Utapkam ga na oči, čelo, usne, obraze, vrat i prsa", kaže dok se tapka po licu. "Uradim to dvaput, ponekad i triput."

@thirtywaves Simple but it works?! 🤷🏼‍♀️ #skincareroutine #antiaging #antiagingskincare #antiagingtips #lifeadvice #youngerself #fyp #youngerme #foryou ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Pratitelji Allyn bili su opčinjeni izgledom njene tete

"Toliko dobrih savjeta", netko je napisao.

"Nemojte rastezati kožu, to je jako važno! Također, ne dirajte područje ispod očiju jer je tako tanko", složila se druga osoba.

Dio ljudi nije mogao vjerovati ovim jednostavnim savjetima, optužujući ženu da je sigurno koristila botoks. "Botoks fileri za podizanje lica. Nema ništa loše u tome, ali to nije retinol", kritična je bila jedna korisnica.

Allyn je kasnije ispod svog videa komentirala kako bi razjasnila glasine: "Hej svima! Ovo je trebao biti zabavan video s njezinim najboljim savjetima za ljepotu bez odlaska pod nož. I da, ona koristi botoks, da budemo potpuno transparentni. Ali njeni savjeti su i dalje vrlo korisni."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.