TV zvijezda se udebljala 8 kilograma i pokazala da izgleda bolje nego ikad

Foto: Instagram

TELEVIZIJSKA zvijezda Jeannie Mai (39) je objavila dvije fotografije na Instagramu i pokazala koliko se udebljala. I dok većina ljudi slavi gubitak kilograma, ova zvijezda je odlučila progovoriti o važnom problemu poremećaja prehrane i proslaviti dobitak nekoliko kilograma.

Ova 39-godišnja dobitnica Emmyja je najpoznatiji po ulozi voditeljice u emsiji The Real. Priznala je da se godinama izgladnjivala kako bi izgledala što mršavije. Postavila je dvije fotografije u istoj haljini i pokazala koliko joj bolje stoji koji kilogram više.


"Na lijevoj fotografiji poziram u haljini koju sam tada prvi put probala. Tu imam 47 kilograma. To je težina koju sam održavala 12 godina", kaže Mai za Health.

"Sad kad imam skoro 40 godina shvaćam da sam prošla kroz toliko toga, mentalno i emocionalno i da sam svom tijelu priredila pakao kako bih izgledala što mršavije. Prije tri mjeseca sam počela s novim planom prehrane i vježbanjem i dobila 8 kilograma. Nemam neku željenu težinu..samo želju da budem psihički snažna", kaže Mai. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.