U šestom desetljeću: Halle otkrila promjenu zbog koje je u najboljoj formi dosad

SLAVNA glumica Halle Berry će uskoro proslaviti 54. rođendan, a na fizičkoj formi i zategnutoj liniji bi joj pozavidjele i duplo mlađe dame. Sve to može zahvaliti iskustvu koje je stekla tijekom godina treniranja uz pomoć vrhunskih trenera i razumijevanju vlastitog tijela.

"U svojoj karijeri imala sam priliku trenirati s nekim od najjačih imena u fitness svijetu. No, u svojim dvadesetima (i tridesetima) sam vježbala samo kako bih izgledala na točno određen način. Bila sam mlada i izgled je bio veliki dio moje glumačke karijere. Moji treninzi su bili fokusirani na utege", ispričala je glumica u razgovoru za Women's Health te je priznala da je druge načine tjelovježbe itekako zanemarivala.

Osim toga, danas priznaje da joj je takvo vježbanje bilo poprilično dosadno jer je uvijek znala što je očekuje, ali je bila zadovoljna rezultatima pa joj je to bilo dovoljno.

"Nakon što sam u svojoj 22. godini otkrila da imam dijabetes, stvari su se počele mijenjati i počela sam doživljavati kondiciju kao način da se brinem za svoje zdravlje i svoje tijelo. Kao rezultat toga, tijekom sljedećih nekoliko desetljeća moja se perspektiva i moji su se treninzi počeli mijenjati. Počela sam se fokusirati na fit osjećaj, zdravlje i kondiciju više nego na izgled i moji treninzi su postali način brige o zdravlju", prisjetila se Halle.

Želja za zdravim životom se dodatno povećala kada je postala majka. Kako kaže, "željela je biti jaka i zdrava za svoju djecu".

Njezini treninzi su danas potpuno drugačiji. Ne postoje rutina ni dosada, nego u njih uključuje i jogu, istezanje, trčanje, vježbe s izdržajem te trenira borilačke vještine.

"S takvim pristupom fitnesu mom umu nikad nije dosadno, moje tijelo i dalje daje rezultate, a ja hodam svijetom s više samopouzdanja nego ikad prije", zaključila je Berry.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.