Vera Wang otkrila čarobni eliksir svog mladolikog izgleda, pravo je iznenađenje

Foto: EPA

KAD doznaju da Vera Wang ima 73 godine, mnogi su u nevjerici. Slavna dizajnerica postala je viralna senzacija na društvenim mrežama zbog svog izgleda koji prkosi godinama.

Iako se dosta toga svodi na gene, Wang je pravu tajnu otkrila u intervjuu za BBC 100 Women ranije ove godine. Osim što smatra da "dobar san zlata vrijedi", na kraju dana počasti se koktelom s votkom, što smatra čarobnim eliksirom.

"U modi sam od 19. godine. Nikad nisam razmišljala o izgledu, vjerojatno zato što svakodnevno radim s najljepšim ženama na svijetu. Njih smatram svojim muzama i možda je to dobar način suočavanja sa starenjem. Zato sam uvijek govorila da je tajna u koktelu s votkom", izjavila je.

2016. je za Harper’s Bazaar priznala da ne vježba previše, tek ponekad diže bučice teške kilogram do kilogram i pol. Tome nikad nije posvećena više od pet minuta u danu, ali nikad ne propušta ručak.

"Volim sashimi sa smeđom rižom i povrćem, kinesku brokulu kuhanu na pari s rižom i piletinom ili salatu od artičoka. U jednom periodu sam svaki dan jela pizzu i nisam se udebljala, a stvarno je zasitna", rekla je.

Osim koktela, pije isključivo vodu, a 2010. odrekla se dijetalne Coca-Cole, što smatra najtežom stvari koju je ikad napravila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.