Victoria's Secret izbacila fotografiju Jasmine Tookes s vidljivim strijama i odmah povećala prodaju

Foto: Gettyimages

VIKTORIJINE anđelice nisu bez vraga toliko popularne, sa svojim savršenim tijelima za koje se oduvijek smatralo među najljepšima u svijetu jer su prirodna. Međutim – rejting im je svojevremeno malo opao kada je jedan anonimni retušer priznao medijima koliko zahvata Photoshopom rade na svakoj njihovoj slici. Odrazilo se to i na njihovo poslovanje tada, sve dok nisu odradili kampanju s Jasmine Tookes za Fantasy Bra, jer je netko odlučio ovaj put preskočiti obradu fotki.



Jasmine Tookes ima strije.

Vidljive po bokovima, i to u priličnoj mjeri za ovako prirodno zgodnu ženu za koju bismo rekli da vjerojatno nema niti jednu.

Palac gore od svih žena – i onih s puno strija i celulita i onih bez njih, ali s nekim drugim prirodnim nesavršenostima.

Je li se to dogodilo slučajno ili namjerno, brand se još uvijek nije oglasio po tom pitanju, no kako prenosi TeenVogue, od tada im se prihod znatno povećao.

Znakovito je to i što je članak objavljen u teen verziji Voguea (kao i brojnim drugim medijima), kako bi mlade djevojke mogle vidjeti da nijedna žena nije savršena i da zaista ne treba težiti super savršenstvu pod svaku cijenu. Poruku koju mladi tek trebaju naučiti, a stariji se podsjetiti – da prihvate svoja tijela kakva jesu.

Sada se možemo samo nadati da će i sljedeće njihove kampanje biti ovako prirodne i da će se modni svijet povesti za njima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.