Vlaho Arbulić podijelio tajnu mišićavog tijela: "Ne namećem svoje izbore drugima"

VLAHO Arbulić s razlogom slovi za jednog od najzgodnijih Hrvata. Zbog mišićavog i utreniranog tijela uzor je i motivacija mnogima. Za časopis Story otkrio je da mu je vježbanje potreba, gušt i oblik brige o sebi.

"Nemam baš rutinu vježbanja jer nemam problem s motivacijom, pa najčešće improviziram. Katkad je to duža ruta biciklom, ponekad trčanje, pilates i plivanje, a koji put jednostavno odradim vježbe u svom dvorištu", izjavio je 33-godišnji Konavljanin.

Osim što vježba, kvalitetno se hrani, ali svoje izbore ne želi nametati drugima.

"Dogodi se da neka objava otkrije moje prehrambene navike, ali nisam tip koji će svoje izbore nametati drugim ljudima. Ako nekoga baš zanima i proizlazi li taj interes iz svijesti o zdravlju i svijetu oko nas, podijelim neke svoje stavove. Ukratko, moja je prehrana veganska, organska i intuitivna što se tiče količine i termina jedenja (usprkos trenutačnoj popularnosti posta), a to proizlazi iz mog dugogodišnjeg educiranja, ali i eksperimentiranja i lutanja koje me dovelo do ovoga u čemu se i moj duh i moje tijelo osjećaju bolje nego ikada", podijelio je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.