Wonder Woman pokazala što jede za doručak i ostavila pratitelje u čudu

DUGO očekivani trailer za novi film Wonder Woman 1984 ugledao je svjetlo dana ovoga vikenda, a prekrasna izraelska glumica Gal Gadot, koja utjelovljuje ovu junakinju, pripremala se za Comic Con Experience u Brazilu.

34-godišnjakinja je na Instagramu objavila niz fotografija pripreme za pojavljivanje na događaju.

Gal se zamotala u kućni ogrtač, dok ju je tim šminkera i frizera pripremao za veliki događaj.

Iako je zaludila fanove ovom objavom, neki su primijetili nešto neobično i to komentirali.

Među objavljenim fotografijama nalazi se i njen doručak za taj dan i čini se kako je glumica pojela "zeleni doručak" koji se sastojao od jednog avokada izrezanog na šnite, dvije borovnice i dva listića mente.

Naravno, pratitelji nisu bili oduševljeni.

"Pojela si samo avokado i dvije borovnice za doručak?", "I ja o istom razmišljam. Nadam se da je ovo užina" i "I nemojte zaboraviti na dva listića mente. Odlično umijeće spremanja hrane. Mislila sam da je ovo šala", komentirali su.

No tijekom snimanja prvog filma Gal je otkrila kako je pila puno vode kako bi suzbila bilo kakvu žudnju za hranom, ali kako sama tvrdi, nema ograničenja po pitanju prehrane pa je ovo možda samo bio ukusni i zdravi zalogajčić.

Dok su zabrinuti pratitelji bili fokusirani na avokado, druge su oduševili trailer za novi film i činjenica da se njihova omiljena glumica vraća na filmska platna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.