Youtuber kopirao jelovnik najjačih muškaraca na svijetu pa zaključio: Ovo je suludo

YOUTUBER i bodybuilder Aseel Soueid isprobao je jelovnike i treninge sportaša i filmskih zvijezda, ali najvećim izazovom smatra režim prehrane dvojice najjačih muškaraca na svijetu, Briana Shawa i Eddieja Halla. Soueid je odlučio cijeli dan jesti kao spomenuti dvojac.

Dan je započeo divovskim doručkom koji se sastoji od osam jaja, tri šalice riže i čaše špinata pomiješanog sa sokom od naranče.

"Ovo nije loše, ali nije ni dobro", kaže za sok neobičnog okusa.

Za ručak priprema ribeye uz povrće i tjesteninu. 

"Odrezak je vrlo mastan, očito je da je tako lakše unijeti kalorije. Ali to je suprotno od onoga što mi obični ljudi tražimo u hrani. Mene ovakvo jelo prije teretane čini tromim", komentira.

Hall bi nakon ručak pojeo kolač od sira, ali Soueid ima celijakiju i dijabetes tipa 1 pa ga zamjenjuje kolačima od vanilije bez glutena.

Mladić potom odlazi na trening, a onda ponovo mora jesti. Na meniju je odrezak težak pola kilograma te još tjestenine i riže, kao i kolač. A neposredno prije spavanja mora unijeti proteinski shake i tri proteinske pločice.

"Ovo je suludo. Ne vjerujem da bih ovako mogao jesti svaki dan, ali poštujem njihovu predanost i strast prema sportu", zaključio je Soueid.