Žena doživjela sudbinu Rossa iz Prijatelja u solariju: Ta epizoda bila je upozorenje

KAD se 2003. godine prikazala epizoda Prijatelja u kojoj je Ross pretjerao sa sprejem za samotamnjenje, ljudi su umirali od smijeha. Većina je vjerojatno bila uvjerena da im se ta nezgoda nikad ne bi mogla zaista dogoditi i da takve stvari pripadaju malim ekranima i fiktivnim likovima.

Naime, Ross je pogriješio u odbrojavanju nakon prvog prskanja prednje strane tijela i, uz veliku dozu njemu karakteristične nespretnosti, završio s četiri doze na prednjoj strani tijela, a nijednom na stražnjoj.

Žena po imenu Eleanor zabavila je svoje pratitelje na TikToku, pokazavši da se takva situacija ne događa samo u serijama i da je doživjela istu stvar. Prema njenim riječima, pogreška se dogodila nakon što je odlučila imati preplanuli izgled i otišla u solarij na dozu spreja za samotamnjenje. Zaposlenica solarija uputila ju je kako se snalaziti u kabini.

"Gospođa je rekla: 'Uđite u kabinu, čekate da vam glas kaže da se okrenete. Okreni se tek kad čujete glas'", prisjetila se Eleanor, dodajući da je žena objasnila "vrlo jasno" i da je sama Eleanor "vrlo ozbiljno prihvatila ovu informaciju".

Međutim, prema Eleanor, nakon što joj je uređaj poprskao prednju stranu, strpljivo je čekala da joj kaže da se okrene, ali uputa je izostala i na kraju joj je ponovno počeo prskati prednju stranu.

@eleanorkishere Beauty is pain my friends, beauty. Is. Pain. #storytime #spraytan #igiveyouaone #learnontiktok ♬ original sound - eleanorkishere

Eleanor je pričekala u čudu i prije nego što se snašla, uređaj je posprejao treći put njenu prednju stranu tijela. Tad je konačno čula uređaj i riječi: "Tamnjenje je završeno."

Nakon što je obavijestila djelatnicu, tvrdi da joj je rečeno da je ona kriva jer zacijelo nije čula kako joj uređaj govori da se okrene. "Ona mi govori da je to moja greška, da je glas definitivno bio, a ja ga jednostavno nisam čula. Rekla je da je najgora stvar koju mogu učiniti u ovom trenutku to pokušati isprati", prisjetila se Eleanor.

Video s njenom pričom je od tada pogledan više od 592.000 puta, a gledatelji se u komentarima zabavljaju."Ta epizoda je bila upozorenje", našalila se jedna osoba, dok je druga rekla: "Ovo je najbolje!!" Netko drugi je dodao: "​​​Nećeš se ni smijati sljedeći put kad pogledaš epizodu. Samo ćeš plakati."