Žena treneru poslala fotke u donjem rublju, pa propala u zemlju od srama

GEMMA Hill slijedila je naputke svog trenera. Tako se i fotografirala na početku svog fitness putovanja te mu je poslala selfie. Njegovim odgovorom se šokirala. 

"Angažirala sam osobnog trenera i rekao mi je da napravim fotografije 'prije' u donjem rublju. Rekao je da ne uvlačim trbuh, ne biram dobar kut, već da budem iskrena", podijelila je svoju priču na TikToku.

Skinula se u grudnjak i gaćice, napravila što joj je rekao te mu je poslala fotografije sprijeda i straga.

"Hej! Oprosti, Gemma, mislio sam da fotke napraviš za sebe, ne da ih šalješ meni. Tako možeš pratiti napredak", odgovorio joj je trener nakon što je primio poruku. 

"Bože, oprosti! Tako mi je žao. Kako sam glupa što sam mislila da ih trebam poslati tebi. Ovo je neugodno, stvarno mi je žao", brzo mu je uzvratila posramljena Gemma.

Srećom, trener je sve primio kao šalu.

"Ne tražim klijente da mi šalju fotografije u donjem rublju. Baš sam večerao s djevojkom i sad je zanima tko je ta cura", napisao je. 

@radiogemmahill

How do I go back 😫 ##PT ##gymfail ##mumsoktiktok ##gym ##gym ##over30 ##fitlovers ##fitnessfunny

♬ Send Me on My Way - Vibe Street

Gemma priznaje da je zbog situacije propala u zemlju od srama i da joj je neugodno pogledati trenera u oči. Ljude je situacija prilično nasmijala te su joj savjetovali da promijeni trenera. 

"I meni se dogodilo isto, ali moj trener to nije najbolje primio", "Ovome se smijem već dobrih 30 minuta", komentari su drugih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.