Žene na Valentinovo žele romantiku, a muškarci vrlo vjerojatno ovu pozu

Foto: 123rf

AKO ste u vezi onda biste najromantičniji dan u godini vjerojatno trebali završiti seksom. No, tu su očekivanja vjerojatno malo li-la.

Žene danas vjerojatno žude za romantikom. Za 50 nijansi zavođenja i uzbuđenja, a muškarci, iako vole sve to, vjerojatno i ovu seksi noć zamišljaju s obaveznim starim dobrim "doggy stylom".

Većina studija koja je rađena na temu omiljenih poza muškaraca izbacila je upravo tu pozu.

Zato nije za neočekivani da će mnogi muškarci večeras htjeti svoju partnericu nagovoriti da se malo okrene, da je zgrabi zguza i dovrši posao onako kako najviše voli.

>>>Najbolje poze za brzinski seks<<<

I to su otkrila mnoga saznanja i ankete koje su vrlo jednostavno rekle ovo.

Ovo je "obična" poza koja je jednostavna i koja paše većini parova. S njom neće fulati, a ona će mu donijeti pregršt vrlo jednostavnih užitaka.

Jer ta poza nije romantična. Teško da ćete voditi ljubav psećim stilom. To je seks, čisti seks - dakle ono što muškarci ipak više vole od romantike.

Zatim je tu i idealna poza da sve vide, a ništa ne vide. Da uživaju u pogledu na žensku guzu, na svoje tijelo, da ne razmišljaju žmire li ili kakve grimase rade. Jer su iza. Dobro skriveni gdje mogu uživati i u pogledu dolje, a ima i još jedan čest odgovor zašto još dodatno vole tu baš tu pozu.

>>>7 najboljih poza za sva vaša raspoloženja<<<

Ona ih podsjeća na analni seks o kojem, vjerovali li ili ne, sanja veliki broj muškaraca.

I zato dok će žene danas možda žudjeti za romantikom, muškarcima će doggy style sigurno biti na vrhu liste njihovih želja. Pitanje je stoga tko će koga večeras zadovoljiti, a da bi seks bio obostrano zadovoljavajući?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.