Zvijezda Bridgertona moli obožavatelje da prestanu komentirati njezino tijelo

SIMPATIČAN lik Penelope Featherington ukrao je pažnju mnogih gledatelja serije Bridgerton, a Nicola Coughlan, koja ju je utjelovila, sada se zbog važnog razloga obratila svojim pratiteljima na Instagramu. Zamolila ih je da prestanu komentirati njezino tijelo, a posebno posramljivati je u privatnim porukama na račun izgleda.

"Bok! Samo nešto - ako imate mišljenje o mom tijelu, molim vas, nemojte ga dijeliti sa mnom. Većina je ljubazna i ne pokušava biti uvredljiva, ali ja sam u stvarnom životu ipak samo ljudsko biće i teško je podnijeti težinu toliko mišljenja o vlastitom izgledu koja mi se šalju svaki dan", napisala je na Instagramu te tako apelirala na sve koji žele komentirati njezin (ili bilo čiji) izgled da to ipak ne rade. 

Body-shaming postao je svakodnevan. Kim Kardashian nedavno je progovorila da se s njime susrela čak i u trudnoći te otkrila da je to ostavilo posljedice po njezino mentalno zdravlje. 

"Koliko god je nečiji život izložen javnosti, nitko ne zaslužuje biti tretiran s tolikom okrutnošću i osudama. Udebljala sam se tada 27 kilograma i rodila skoro šest tjedana ranije. Plakala sam svaki dan nad onime što se događa s mojim tijelom najviše zbog pritiska jer su me stalno uspoređivali s onime što je javnost smatrala izgledom zdrave trudnice", izjavila je Kim.

Što se Coughlan tiče, bila je vrlo ljubazna u svojoj molbi, unatoč činjenici da neke poruke koje je primila nisu nimalo pristojne.

"Ako imate mišljenje o meni, to je u redu. Razumijem da se pojavljujem na TV-u i da će ljudi uvijek nešto misliti ili reći, samo vas molim da mi to ne šaljete izravno", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.