Filip Matok zatvorio Gibanicu u Oroslavju: "Spremni smo da postanemo još bolji"

Foto: Instagram/Gibanica

TALENTIRANI pastry chef Filip Matok, koji je zanat učio i kod vrsne Petre Jelenić, objavio je kako zatvara svoju slastičarnicu - Gibanicu u Oroslavju. Ranije je Filip imao slastičarnicu u Zagrebu, no u jednom se trenutku preselio natrag u rodno mjesto, pa tamo preselio i Gibanicu.

"Spremni da postanemo još bolji"

"Dragi naši gosti, poslovni partneri, pratitelji, 2.11.2021. smo tiho otvorili vrata naše prve slastičarnice u Zagrebu. Danas, dvije godine kasnije, evo nas i dalje osvajamo vaša nepca s našim slatkim kreacijama.

U ove 2 godine bilo je sretnih dana i onih malo manje, puno uspješnih i oni koji to ipak nisu bili, puno kvalitetnih ideja, ali i zamora materijala, puno odličnih torti i kolača, a i onih malo manje, ali vjerujte nam,Filip i cijeli tim svakodnevno su se trudili da se razveselite i obilježite vaše slavlje našim slasticama ili ih ponudite u svojem ugostiteljskom objektu.

Nakon dvije godine traženja i ispitivanja tržišta, odluka je pala da ipak zatvorim vrata naše Gradske kavane u Oroslavju i da se potpuno posvetim proizvodnji i dostavama. Uporno radim na web-stranici, na novim katalozima i novim proizvodima i nadam se da ću vas zajedno sa svojim timom slastičara i ovaj put oduševiti.

Radimo i na božićnoj ponudi, imamo i novi logo i spremni smo da postanemo još bolji. Hvala vam na predivne dvije godine! Vidjet ćemo koje izazove nam nosi nova rođendanska godina! Najviše hvala mojoj ekipi iz kuhinje koja predano radi i trudi se da svi postanemo još bolji! Cure, zaslužujete najveće zahvale. Vaš Filip i cijeli team Gibanica", stoji u objavi na Instagramu.

Mlad i jako talentiran

Kako stoji u objavi na društvenim mrežama, ovaj mladi pastry chef planira se sada stopostotno posvetiti proizvodnji i dostavi, a tu nije nov - godinama izrađuje kolače i torte za razne proslave. No, sada se nadamo kako ćemo njegove "ficleke cukora" moći naći i u dućanima, gdje bi, odluči li se na pakirane proizvode, mogao pomesti konkurenciju.

Do tada nismo praznih ruku jer nam je Filip jednom davno ljubazno ustupio svoj recept za mađaricu sa sedam kora, kako je on priprema u Gibanici, pa ako vas zanima kako to rade majstori - recept je na ovom linku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.