Kopija Večere za 5? Na Novoj TV počela nova kulinarska emisija

Foto: Press

NA Novoj TV krenula je nova kulinarska emisija koju vodi Ivan Pažanin. Zove se Riba na torti, a formatom jako podsjeća na RTL-ovu Večeru za 5, no s poznatim licima.

Prvi je svoje kulinarske sposobnosti pokazao Miroslav Škoro i pripremio večeru za četiri gosta. Vrata svog doma otvorio je za glumicu Jasnu Odorčić, bivšu natjecateljicu Survivora Niku Rakić, glazbenicu Dienne te umjetnika Stephana Lupina. Kao prvi domaćin ovoga tjedna Škoro je dobio 19 od maksimalnih 20 ribica. Škoro je imao pomagača, dugogodišnjeg prijatelja Ivicu Plivelića, a pripremio je večeru u četiri slijeda.

Pažanin sudionicima zadaje zadatak

Prije početka kuhanja Škoro je kod voditelja Pažanina dobio zadatak da ukomponira jednu nezgodnu namirnicu u svoj recept, a izvukao je ciklu. No iako mu se u početku činilo da je cikla nespojiva s njegovim menijem, Škoro ju je ipak iskoristio već u prvom jelu.

Za hladno predjelo spremio je rukolu s inćunima i rajčicom, koje je dekorirao ukomponiranom ciklom. Kozice na buzaru, za koje su gosti tražili tanjur više, poslužene su kao toplo predjelo. Niz morskog štiha nastavio je Škoro i u glavnom jelu, u kojem je brancin pripremio na gradelama te kao prilog poslužio blitvu. Za desert je poslužio štrudlu.

Iako je Jasna očekivala prave slavonske delicije, u Škorinu mrežu ubacila je pet ribica. S njom su se složile Nika i Dienne, dok je Lupino u mrežu ubacio četiri ribice. Sljedeća kuha Nika, koja je kod Škore proslavila i rođendan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.