Najbolja pizzeria u Hrvatskoj kreće sa serijom gostovanja inozemnih pizzaiola

Foto: Franko's/Facebook

FRANKO'S, jedina hrvatska pizzeria na listi 50 Top Pizza, predstavio je novost, a to su gostovanja inozemnih pizzaiola.

"U želji da Zagrebu i Hrvatskoj predstavimo nešto novo iz svijeta pizze, Franko’s Pizza & Bar kreće u seriju gostovanja inozemnih pizzaiola. Prva gošća bit će Suzana Doroški. Suzana je rođena Vojvođanka koja živi i radi u Ljubljani.

Pizze radi 15 godina, članica je udruge APG i licencirana instruktorica talijanske Accademia Pizzaioli za Sloveniju i Hrvatsku. U Franko’s Pizza & Baru gostovat će u utorak 28. 11. 2023.

Uz podršku dva Franko’s pizzaiola, Borisa Lukšića (člana hrvatske reprezentacije koja je osvojila prvo mjesto na Caputo Cupu 2023 u Napulju), te prekaljenog profesionalca Maria Markušića čiji je rad i potpis utkan u tri plasmana Franko’s Piza & Bara u 50 Top Pizza Europe, Suzana će nam predstaviti nekoliko pizza od Afreddo tijesta.

Što je Afreddo tijesto, zašto je toliko ukusno i zahtjevno, saznati možete iz prve ruke kušavši pizze ograničene serije uz koje će naši barmeni prigodno spojiti koktele na bazi Jamesona i Italicusa, a Suzana će vam rado sve objasniti.

Zbog ograničene količine pripremljenog tijesta i vremenskog roka kada je Afreddo tijesto idealno za posluživanje, rezervacije su dostupne u tri termina 17:00-19:00, 19:00-21:00 i 21:00-23:00", poručili su iz zagrebačkog Franko'sa.

>> Zagrebački Franko's proglašen 43. najboljom pizzerijom u Europi

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.