Poznati chef David Skoko počinje snimati novu emisiju, evo što sve priprema

Foto: Instagram/Skoko David

POZNATI domaći chef David Skoko poznat je po serijalu "David Skoko: Motor, loza, kuhača", u sklopu kojeg je posjećivao hrvatske vinare, družio se s njima i njihovim obiteljima i kuhao fina jela, a sada priprema novu emisiju.

Na svom je Instagramu objavio story u kojemu je podijelio ovu vijest. "Za koji dan počinjemo snimati novu gastro avanturu po Lipoj Našoj. Ista ekipa - nove rute", napisao je Skoko, koji će ovog puta Hrvatskom putovati food truckom.

Njegov prvi serijal oduševio gledatelje

"David Skoko: Motor, loza, kuhača" emitirao se na HTV-u, a publika je bila toliko oduševljena da su serijal nakon toga počeli emitirati i na programu 24Kitchen, gdje ga je vidjela i međunarodna publika. 

U devet epizoda ove kulinarsko-putopisne avanture poznati hrvatski chef David Skoko vodio je gledatelje diljem Hrvatske u posjet nekim od najistaknutijih domaćih vinara. Obišao je Pelješac, Zadar, Poreč, Momjan, Plešivicu, Hraščinu te Kutjevo i Zmajevac i Krk.

Kombinacija je ovo dokumentarne serije i zabavnog formata koja uključuje gastronomiju, enologiju i putopis, a na svakom od svojih putovanja Skoko je publici dao uvid u lokalne zanimljivosti, otkrio raznolike priče o najuspješnijim vinarskim projektima Hrvatske, a usput radio i ono što radi najbolje - kuhao. Koristio je pritom lokalne namirnice za jela koja je pripremao na svom putujućem štednjaku na drva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.