Probali smo slatkiše i grickalice iz nepalskog dućana, evo dojmova

Foto: Hana Kajari/Index

U ZAGREBU se prošlog ljeta otvorio prvi nepalski dućan u Hrvatskoj - Kathmandu Mart na adresi Ulica kneza Branimira 45. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 10 do 21 sat, a nedjeljom su zatvoreni.

Iako je namjeravamo posjetiti otkako se otvorila, uvijek nas je nešto spriječilo, a sad smo konačno bili u prvoj nepalskoj trgovini u Zagrebu i Hrvatskoj, u kojoj možete pronaći razne azijske grickalice, slatkiše i pića.

Cijene variraju, ali su uglavnom vrlo pristupačne. Mi smo isprobali par njihovih artikala - Gulab Jamun za 7 eura, slatke kuglice od tijesta umočene u sirup, Chutney Curry štapiće za 1 euro, koji nam se baš i nisu svidjeli, te mješavinu čipsa s okusom curryja za 3.55 eura, koja nam je bila favorit.

Završili smo s voćnim napitkom od ličija za 1.60 eura, koji nije imao nekakav poseban okus, ali je bio jako osvježavajući nakon svih tih začina. Jeste li već probali grickalice i slatkiše iz Kathmandu Marta? Pišite nam u komentarima.

@index.hr Bili smo u nepalskoj trgovini u Zagrebu, evo što smo isprobali #zagreb #trgovina #slatkisi #shopping #food #foodlover #hrvatska #nepal #foryou #foryoupage #fyp ♬ original sound - Index.hr