Proof33: Zagrepčani će slavne Janjolinkine krafne sada moći jesti cijele godine

Foto: Instagram/janjolinka

KRAFNE - one londonske by Janjolinka - jedan su od traženijih pojmova na internetu u vrijeme poklada, no ima nas koji na krafne mislimo cijele godine. Svi koji razmišljaju isto i vole krafne od kiselog tijesta Janje Benić sada mogu u njima uživati cijele godine.

>> Recept za krafne by Janjolinka

Proof33

Nakon ekstrauspješnog Brooma44 na Dolcu, Igor Gudac u suradnji s Janjom Benić (ranije su se njene krafne mogle kupiti upravo u Broomu) uskoro otvara lokal imena Proof33, a bit će to zapravo majstorska pekarnica, u kojoj će se sve vrtjeti oko ovih slavnih krafni.

Publici je na Instagramu ovo natuknula sama Janja Benić još prije 3 tjedna, kada je ispod jedne objave napisala: "Sezona krafna je krenula, a krenuli smo i mi! Krafne možete kupiti u Broomu 44 svaki dan, bit će ih u većim količinama nego prošle godine, a sve je to moguće jer se okupila sjajna ekipa! Broom 44 je dobio mlađu sestru i jako sam sretna što sam dio toga! #staytuned #proof33."

Veselimo se i jedva čekamo isprobati što će još Proof33 u zagrebačkoj Ilici na broju 33 već krajem ožujka imati u ponudi osim krafni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.