Što danas za ručak? Teško je odlučiti između ovih 5 predobrih jela

Foto: Shutterstock

PRODUŽENI vikend iskoristit ćemo za malo kompliciranija jela. Izaberite što vam najviše paše, ali budite spremni na to da će odluka biti teška jer su ova jela jako slasna.

Pulled pork

Pulled pork ili trgana svinjetina američki je roštiljski klasik, a koji je s vremenom postao popularan i u našim krajevima. Iako je recept jednostavan i ne treba vam neko posebno umijeće, morat ćete odvojiti malo više vremena. Ovo je jelo koje, kao istinski ljubitelj mesa, morate probati. Pozovite društvo, ohladite pivo i pripremite roštilj. OVDJE je recept.

Punjena paprika

Kad, ako ne sad? Punjena paprika s pire krumpirom je jedna od boljih stvari koja dolazi s ljetom. Recept je OVDJE.

Punjena tikva

Počelo je, tikve su tu. A prvo mjesto kad je riječ o jelima od tikve kod nas definitivno dijele kremasta juha i punjena zapečena tikva. Recept možete pronaći OVDJE.

Parmigiana

Parmigiana od patlidžana klasično je talijansko jelo - kombinacija patlidžana, umaka od rajčice, kremaste ricotte i parmezana. Možete dodati i mozzarellu. Uživajte u slojevima slanih patlidžana i sira već danas, OVDJE je recept.

Pečena teriyaki piletina

Za one kojima je dosta poznatih okusa, tu je recept za teriyaki piletinu. Recept je OVDJE.