Što se jede na Hreliću? Langoši za 2 eura po komadu su nas oduševili, a i grah je top

Foto: Ena Dragičević/Index

KAD STE zadnji put bili na Hreliću? Prije desetak dana smo vam već pisali o tome kako se velik broj Zagrepčana uputio na najpoznatiji zagrebački sajam rabljene robe koji postoji više od 50 godina, a eksponati su tom prilikom bili poprilično zanimljivi. Od zimnice, preko porculanskih lutki, pa sve do statua Franje Tuđmana (više o tome ovdje).

No, sada smo se vratili na Hrelić, i to po hranu. Iako Zagrepčani obično nedjelju provode na Hreliću tražeći jeftine, vintage ili neke skroz treće stvari, odlučili smo istražiti tamošnju gastronomsku ponudu. Što jesti, koliko košta, kakvo je? Doznajte u nastavku.

Langoši su top

@index.hr Jeste li probali hranu na Hreliću? #hrelic #zagreb #indexhr #hrana #food #foodtiktok #viraltiktok #foryoupage #fyp #foryou ♬ original sound - Index.hr

"Cijeli sajam bio je prepun ljudi, a definitivno nije nedostajalo ni hrane. Za početak smo posjetili bijelu kućicu i pojeli njihov hamburger za 4 eura. Bio je ok, ništa posebno. Ipak smo htjeli pojesti i nešto više domaće pa smo našli zelenu kućicu, koja je nudila cijeli obrok za samo 7 eura. Dobili smo grah s kobasicom, salatu, kruh i bocu vode. Bilo je zaista ukusno, a i jeftino", govori naša tiktokerica.

"Primijetili smo da dosta ljudi nosi langoše pa smo ih morali pronaći. Našli smo plavi šator, gdje su ih svježe pekli za 2 eura po komadu, a probali smo dva okusa, češnjak i Nutellu. Bili su masni, ali savršeni", zaključuje.

Jeste li već probali hranu na Hreliću, kakva vam je? Svakako nam dojmove ostavite u komentarima.