U Konzumu smo našli domaće brašno, košta 0.80€. Javilo se dosta vas u komentarima

Foto: Index

NA INDEX RECEPTIMA smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim, povoljnim i neobičnim proizvodima u dućanima. Pogledajte što smo pronašli prošli tjedan.

Brašno iz Velike Gorice

Jeste li čuli za mlin Pukanić? Iz Velike Gorice su, riječ je o specijaliziranom mlinu za izradu brašna i tjestenina. U ponudi imaju preko 15 vrsta tjestenina i 18 vrsta brašna, a mi smo u Konzumu našli glatko pšenično za 80 eurocenti. Na polici je bilo i njihovo integralno te oštro brašno.

"Odlično", "Izvrsno je", "Najbolji, sve preporuke", "Najbolji u svemu, a kod njih u Kurilovcu ima svega - kruha, peciva, tjestenine, čak i sira i vrhnja iz jednog OPG-a, predobar, i svježi i dimljeni", "Kukuruzno bijelo brašno za bijele žgance - odlično", "Super su, ja kod njih kupujem i rezance i mlince i kruh, sve im je odlično", "Svi njihovi proizvodi odlični, kruh / pogača je fenomenalan", pisali ste nam u komentarima.

Ima i par nezadovoljnih: "Super proizvodi, bila sam dugogodišnji kupac. Malo im je pala kvaliteta brašna i proizvoda", "Kupovala sam dugi niz godina, dok je brašno bilo kvalitetnije i znatno jeftinije. Više ne", "Kvaliteta im se srozala. Niti jedno njihovo brašno nije što je nekada bilo", stoji u nekoliko komentara.

Sušeni mango

Sušeni mango našli smo u Lidlu, a ova vrećica od 125 grama košta 2.59 eura.

Džem od marelice

Džem od marelice, 100 % prirodan, kako kaže etiketa, našli smo u Konzumu, gdje 430 grama košta 4.51 euro. Zemlja podrijetla koja je navedena na poleđini je Srbija, ali brend Madre Natura je iz Zagreba i kažu kako proizvode pasteriziraju i ne dodaju nikakve aditive.

Svježi fuži

Svježe fuže našli smo u Lidlu, gdje 400 grama košta 1.89 eura.

Bučino ulje

OPG Kostanjevec iz Koprivnice proizvodi odlično bučino ulje, a našli smo ga u Dark Blue Storeu u Zagrebu, košta 18.90 eura za 500 ml.

>> Bili smo u dućanu koji je raj za ljubitelje pršuta, sira, ajvara i sličnih delicija

Kus kus

Kus kus se može pronaći gotovo svuda, kako u trgovinama zdravom hranom, tako i u supermarketima. 500 grama ovog marke Bio zone u Konzumu stoji 2.59 eura.

>> Znate li što je kus-kus? Pola kilograma košta 2.59€, ovako ga je najlakše pripremiti

Pire u prahu

Što mislite o instant pire krumpiru? U Konzumu smo pronašli ovaj Podravkin, 200 grama košta 2.69 eura.

>> Našli smo "lažnu" konzerviranu ribu za 4.29 eura, ovo je sastav