Za njihove sladolede tvrde da su najbolji u Zagrebu, koštaju između 3.50 i 4 eura

Foto: Index

ZAGREBAČKI Burgeraj poznat je po burgerima, a odnedavno u ponudi ima i sladolede, o kojima u posljednje vrijeme svi pričaju i tvrde da su najbolji u Zagrebu, pa smo ih morali isprobati.

Krema je njihov novi brend, a riječ je o kućnom gelatu, koji se kuha, odležava, miksa, pakira i smrzava u Burgeraju. Kako bi proizveli ove sladolede, ekipa iz Burgeraja surađuje s malim proizvođačima i OPG-ovima, a ponekad koristi i namirnice iz vlastitog vrta.

Čašica sladoleda između 3.50 i 4 eura

Trenutno u ponudi imaju pet okusa sladoleda - Pop My Cherry od mlaćenice i pečenih trešanja s mrvicama od kardamoma, Wild Sage od cvjetova divlje kadulje i komadića torte od maslaca, Mango Sticky Rice od riže s umakom od manga, Garden Rose od ruže s džemom od rabarbare i Choco Stout od čokolade i tamnog stout piva s hrskavcem od maslaca, karamele i pereca. 

@index.hr Zagrebački Burgeraj odnedavno u svojoj ponudi ima i sladolede, probali smo #indexhr #burgeraj #sladoled #icecream #food #foodie #foryou #foryoupage #fyp #viral tiktok ♬ original sound - Index.hr

Svi sladoledi koštaju 3.50 eura osim čokoladnog, koji je 4 eura, a mi smo probali Wild Sage i Mango Sticky Rice. Oba su sladoleda vrlo kremasta i nevjerojatno zasitna, pa su ove male čašice i više nego dovoljne.

Sladoled od kadulje vrlo je neobičnog okusa, a iako sadrži komadiće torte od maslaca, okus kadulje prevladava, pa imate osjećaj kao da jedete zaleđeni čaj. Naš je favorit ipak Mango Sticky Rice - sladoled od riže sa svježim, slatkastim umakom od manga, koji je savršen za vruće ljetne dane, a mirisom i okusom podsjeća na popularni azijski desert.

Restoran se nalazi u Vlaškoj na broju 35 i otvoren je svakog dana od podne osim nedjelje, a ako i nema mjesta, dobra vijest je da sladolede možete uzeti za van.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.