Zalogajnica u kojoj je usluga užasna, a gosti u tome uživaju

Foto: Facebook/Karen's Diner

KAREN'S je interaktivna zalogajnica koja gostima pruža apsurdno i zabavno iskustvo. Mjesto je gdje se možete žaliti do mile volje na bezobrazne konobare jer takvi i jesu. Osoblje koje tamo radi nema manira, izrazito je nepristojno i za to ih nije briga, ali će vas rado dobro nahraniti i zabaviti na način koji nećete zaboraviti.

Tko je Karen?

Inače, Karen je često žensko ime koje u urbanom rječniku označava osobu koja se konstantno na sve žali. Traži voditelja poslovnice ako na polici u supermarketu nema njenog omiljenog praška za robu, voditelja restorana ako je soljenka napola prazna ili voditelja benzinske jer ne prodaju najdraže bombone njenog djeteta.

E, pa ovdje toga nema. To jest, možete se pokušati žaliti na osoblje, ali to je najdalje što ćete doći, i nećete apsolutno ništa postići. "Mrzimo dobru uslugu", moto je u Karen's zalogajnica, a gosti se vraćaju upravo zbog toga.

Hrana je dobra, usluga grozna - namjerno

Nude hamburgere, krilca, krumpiriće i većinu pržene hrane, koktele te pivo koje nekad možda dobijete rashlađeno. Njihov odgovor na pitanje što mogu ponuditi gostu je dobra hrana, dobra zabava i iskustvo kakvo ne možete doživjeti nigdje drugdje.

Jedino što mole je da ne tražite da zovu voditelja zalogajnice jer ni njega nije briga na što se želite žaliti. A ako vam je ime Karen, dobit ćete besplatno piće - uz predočenje osobne iskaznice. No, u Hrvatskoj ih još nema. Za sada su Karen's zalogajnice u Australiji (Brisbane, Melbourne, Perth, Sydney) i u Velikoj Britaniji, to jest u Manchesteru i Sheffieldu.