Zara je otvorila svoju prvu slastičarnicu, i to u Lisabonu. Pogledajte što se nudi

Foto: Instagram/wozere

U LISABONU je nedavno otvorena Zarina prva slastičarnica, a povod je bilo otvorenje druge najveće Zare na svijetu u tom gradu. Tvrtka već ima svoj kafić Zara Café, koji je prošlog studenog otvoren u prestižnom šoping-centru Mall of Emirates u Dubaiju, a sada su otišli korak dalje i otvorili slastičarnicu.

>> Zara otvorila kafić u Ateni povodom otvorenja nove trgovine, radio je samo dva dana

Prva Zarina slastičarnica

Zara Café u Dubaiju postigao je značajan uspjeh, pa je otvorenje slastičarnice bilo logičan sljedeći potez. Smještena je u samom srcu Lisabona, na adresi Praça D. Pedro IV, tik do druge najveće Zarine trgovine na svijetu.

Fokus slastičarnice je na tradicionalnom portugalskom specijalitetu pasteis de nati, slastici od prhkog tijesta i ukusne kreme napravljene od jaja, koja je popularna u cijeloj zemlji (i mi smo je imali priliku probati, a naše dojmove pročitajte ovdje).

Osim pasteis de nate, na meniju Zarine slastičarnice su i neki klasični kolači, kao i kava, a nakon šopinga tamo možete odahnuti i malo odmoriti. Na raspolaganju je nekoliko stolova smještenih uz prozore s pogledom na ulice Lisabona.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.