Bikove bi ovaj petak moglo dočekati iznenađenje, a Lavovi će biti karizmatični

Foto: BlueWillow AI

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

EVO ŠTO zvijezde predviđaju za petak 26. svibnja 2023. 

Ovan 

Petak je dan za opuštanje nakon napornog tjedna. Pronađite aktivnost uz koju ćete se zabaviti i opustiti. Možda je to šetnja u prirodi, trening u teretani ili večera s prijateljima. Briga o vlastitim potrebama pomoći će vam da se regenerirate i pripremite za nadolazeće izazove. Sve što radite, radite s ljubavlju i strašću.

Bik

Očekuje vas ugodno iznenađenje od bliskog prijatelja. To će vam donijeti radost i osjećaj povezanosti. Nastavite njegovati odnose s bliskim ljudima, jer oni donose sreću i stabilnost u vaš život. Ne zaboravite uzvratiti ljubaznost. Mala gesta može puno značiti. Na kraju dana, pronađite vremena za svoje hobije.

Blizanci 

Danas je dan za obitelj. Provedite vrijeme sa svojim voljenima, igrajte se s djecom, posjetite roditelje ili provedite vrijeme s partnerom. To će vam donijeti duboko zadovoljstvo i pomoći vam da se osjećate povezano. Također, to je dobra prilika da izrazite svoju zahvalnost za ljubav i podršku koju vam pružaju. Na kraju dana, odmorite se i pripremite se za novi tjedan.

Rak 

Vaš dan će biti ispunjen toplinom i ljubaznošću. Provedite vrijeme s obitelji, dijelite priče, smijte se i stvarajte uspomene. Vaša prisutnost i podrška bit će cijenjene. Također, ovaj dan je savršen za pripremu domaćeg obroka za svoje voljene. Na kraju dana, opustite se uz dobru knjigu ili film.

Lav 

Danas ćete dobiti priliku da se pokažete u najboljem svjetlu. Iskoristite to na poslu, u društvenim aktivnostima ili u vašem osobnom životu. Vaša karizma i samopouzdanje privući će pažnju drugih. No, sjetite se da je prava snaga u skromnosti. Navečer, provedite vrijeme s voljenima i podijelite svoje uspjehe.

Djevica

Danas će vaša praktičnost i oštroumnost biti posebno korisne. Bilo da je riječ o poslu, kućanskim poslovima ili osobnim projektima, sposobnost da pronađete efikasna rješenja doći će do izražaja. Budite ponosni na sebe i svoja postignuća. Navečer uživajte u nekoj tihoj aktivnosti poput čitanja ili pisanja.

Vaga

Očekuje vas ugodan dan. Iskoristite priliku za opuštanje i uživanje u lijepim stvarima. Možda biste mogli posjetiti umjetničku galeriju, ići na piknik ili samo provesti dan u parku. Navečer se posvetite sebi, pronađite neku aktivnost koja vas opušta i pripremite se za sljedeći tjedan s osmijehom na licu.

Škorpion

Vaša strast i posvećenost danas će biti na vrhuncu. Bilo da je riječ o poslu, obitelji ili osobnom projektu, iskoristit ćete sve svoje resurse da biste ostvarili svoje ciljeve. Navečer pronađite vrijeme za opuštanje. Provedite vrijeme s voljenima, gledajte film ili pročitajte knjigu. To će vam pomoći da napunite baterije za sljedeći dan.

Strijelac 

Danas ćete biti puni energije i entuzijazma. Iskoristite to kako biste završili sve poslove koje ste odgađali do sad. Također, ovo je odličan dan za druženje i provođenje vremena s prijateljima. Svojom pozitivnošću i optimizmom širit ćete radost oko sebe. Večer posvetite sebi i pripremite se za sljedeći tjedan.

Jarac 

Danas će biti naglašena vaša praktičnost i odgovornost. Usredotočite se na posao, ali ne zaboravite pronaći vrijeme za opuštanje. Možda će vam biti korisno provesti neko vrijeme na otvorenom, u prirodi. Također, ovo je odličan dan za planiranje budućih ciljeva. Navečer, opustite se uz dobri film.

Vodenjak

Vaša kreativnost će danas biti na vrhuncu. Iskoristite to kako biste riješili probleme na inovativan način ili se posvetite nekom kreativnom projektu. Vaša jedinstvenost bit će posebno cijenjena. Navečer, provedite vrijeme s prijateljima, dijeleći svoje ideje i smijeh.

Ribe 

Očekuje vas dan pun emocija i dubokih spoznaja. Iskoristite to kako biste produbili svoju samospoznaju i razumijevanje drugih. Možda biste mogli provesti neko vrijeme u meditaciji ili drugim duhovnim praksama. Navečer, provedite vrijeme s voljenima, dijeleći svoja razmišljanja i osjećaje.