Čarape i knjige nisu ih zadovoljile: Ovi znakovi nisu oduševljeni božićnim darovima

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Neki horoskopski znakovi prilično su se razočarali darovima koji su ih jutros dočekali ispod bora. Doznajmo što su dobili i zašto nisu bili impresionirani.

Ovan

Ovnovi su po prirodi avanturistički duhovi i vole akciju. No, ove godine su dobili čarape, šal i rukavice - klasične i praktične darove, ali za Ovnove pomalo dosadne. Radije bi darove koji odražavaju njihovu strast prema avanturama, kao što su vaučeri za adrenalinske sportove ili putovanja.

Bik

Bikovi vole luksuz i uživaju u kvalitetnim stvarima. Međutim, ove su godine dobili ne baš tako luksuzne darove, poput kućnih aparata ili praktičnog kuhinjskog pribora. Za Bikove je to bila promašena prilika jer su se nadali nečemu što će ih razmaziti i ugoditi njihovim osjetilima.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni i vole izazove za svoj um. No, ovoga Božića dobili su knjigu s temom koja ih nije zainteresirala. Za njih je to bilo razočaravajuće jer su se nadali darovima koji će ih mentalno stimulirati, poput novog tehnološkog uređaja ili zabavne igre.

Vodenjak

Vodenjaci su kreativni i vole originalnost. Ove godine dobili su uobičajene i generičke darove, poput mirisnih svijeća ili seta za šivanje. Za Vodenjake to nije bilo dovoljno inspirirajuće jer su se nadali darovima koji će odražavati njihovu jedinstvenu osobnost, poput umjetničkih materijala ili tehnoloških gadgeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.