Dva znaka koja jako štite svoju privatnost. Malo toga će podijeliti s drugima

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

POSTOJE oni ljudi koji djeluju pomalo misteriozno, poput tajanstvenih likova iz romana. Oni su majstori u očuvanju svoje privatnosti i pažljivo biraju što će, kako i kome otkriti o sebi. Kod njih nikad nećete saznati sve, čak i nakon godina poznanstva, uvijek će ostati malo zagonetke koja ih čini nedokučivima. U nastavku otkrivamo koja su to dva horoskopska znaka.

Škorpion

Škorpion je poznat kao jedan od najintenzivnijih i najtajanstvenijih znakova zodijaka. Njegova privatnost za njega je svetinja i rijetko ćete naići na Škorpiona koji dijeli previše o sebi. Uvijek djeluje kao da ima duboko skrivene tajne, čak i kad razgovara o sasvim običnim stvarima. U vezi sa Škorpionom uvijek imate osjećaj da postoji još jedan sloj koji nikada nećete dosegnuti. Ne zato što nema povjerenja u vas, već zato što ne vjeruje da svi trebaju znati sve.

Oni su majstori introspekcije i mogu satima analizirati situacije i ljude oko sebe, ali kad je riječ o njima samima, postaju poput zida. Otvaraju se samo izabranim ljudima, i to tek kad su potpuno sigurni u nečije namjere. Čak i tada zadržat će poneku tajnu za sebe. Ako želite dublje razumjeti Škorpiona, trebat će vam strpljenje i pronicljivost, ali i tada će njihova privatnost ostati njihovo najveće blago.

Jarac

Jarci su poznati po svom ozbiljnom pristupu životu i prirodnoj rezerviranosti. Oni su osobe koje vole imati kontrolu nad svime, uključujući i informacije o osobnom životu. Jarci ne vole dijeliti svoje misli i osjećaje ni s kim jer smatraju da je njihova privatnost nešto što trebaju štititi. Za njih je osobni život nešto što se ne treba previše izlagati; oni su tu da postignu ciljeve, ne da se otkrivaju.

Čak i kada su u bliskim odnosima, Jarci će paziti koliko otkrivaju. Njihov prag povjerenja visok je i trebat će vam vremena da zaslužite da vam otvore svoje srce. Oni često djeluju kao da drže sve pod kontrolom, pa čak i kada se suočavaju s izazovima, nećete vidjeti kako se nose s tim iznutra. Jarci vole zadržati ozbiljan, profesionalan izgled, njihov moto je "manje je više", i to se odnosi na sve, uključujući i informacije koje dijele o sebi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.