Horoskopski znakovi koji šalju poruke bivšima svaki put kad se napiju

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

KAD je noć duga, a emocije pojačane čašom (ili dvije) pića, neki horoskopski znakovi jednostavno ne mogu odoljeti iskušenju da posegnu za mobitelom i pošalju poruku bivšoj ljubavi. U tim trenucima nostalgija prevlada, a prošli trenuci izgledaju savršeno, iako su možda u stvarnosti bili daleko od toga. Ako ste ikada dobili neočekivanu poruku od bivšeg dok ste ugodno spavali, velike su šanse da je to jedan od ovih znakova. Evo dva horoskopska majstora pijane nostalgije koji jednostavno ne mogu pustiti prošlost.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj osjetljivoj prirodi i dubokim emocijama koje nose. Kada malo popiju, njihovo srce i um postaju poput otvorene knjige prošlosti, ispunjene sjećanjima koja ih uvijek povuku u prošle veze. U takvim trenucima, za Rakove svaki emotivni detalj čini se kao znak da trebaju posegnuti za mobitelom i poslati poruku bivšoj ljubavi. Poruka može biti kratka i jednostavna poput: "Sjećaš li se one večeri kad..." ili pak esej o svim propuštenim prilikama i osjećajima koje nikada nisu uspjeli izraziti do kraja.

Rakovi su pravi nostalgičari i kad alkohol počne teći, on samo pojačava njihovu potrebu da podijele svoje emocije. Često će požaliti već ujutro, ali dok traje pijana noć, njihova bivša ljubav im se čini kao najbliža osoba kojoj se mogu povjeriti. Rakovi jednostavno žele zatvoriti krug emocija, iako to ponekad znači otvaranje starih rana. Ali hej, za njih je ljubav uvijek drama vrijedna pisanja poruka u sitne sate.

Ribe

Ribe su prirodni romantičari i sanjari, a alkohol samo pojačava njihovu želju da ožive prošle ljubavne priče. Kad malo popiju, svijet im se pretvara u film s prošlom ljubavi u glavnoj ulozi. Ribe ne mogu odoljeti tome da toj osobi pošalju poruku, često s romantičnim tonom ili skrivenim značenjem. Ribe su one koje šalju dugačke poruke pune poezije, pa čak i stihove koje su možda zapisali u trenucima inspiracije. Njihova je poruka toliko iskrena i puna emocija da bi malo tko mogao ostati ravnodušan.

Ribe teško zaboravljaju prošlost i, iako možda izgledaju kao da su nastavile dalje, njihovo srce uvijek ima mali kutak posvećen bivšim ljubavima. U noći ispunjenoj vinom, taj se kutak otvara i pušta riječi van. Sljedeće jutro možda će se osjećati malo neugodno, ali u tom trenutku Ribe su uvjerene da je to poruka koja će promijeniti sve – ili barem ponovno spojiti srca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.