Lavovi će u novom tjednu svima dijeliti savjete, Djevicama stižu neočekivane promjene

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DONOSIMO tjednu astrološku prognozu za razdoblje od 2. do 8. rujna 2024. godine.

Ovan

Posao: Ovoga tjedna osjećat ćete se kao da imate neiscrpnu energiju. Vaša odlučnost i ambicija bit će na vrhuncu, a sve što zamislite, bit će lako ostvarivo. Ne ustručavajte se preuzeti inicijativu na poslu – sada je pravo vrijeme za to.
Ljubav: Romantika vas prati poput sjene. Ako ste u vezi, iznenadit ćete partnera nečim kreativnim, možda spontanim izletom ili večerom uz svijeće. Slobodni Ovnovi, pripremite se za neočekivano poznanstvo koje bi moglo zapaliti iskru.

Zdravlje: Energija je na vrhuncu, ali pazite da ne pregorite. Odvojite vrijeme za odmor i opuštanje, možda laganu šetnju u prirodi ili meditaciju.

Bik

Posao: Tjedan pred vama donosi stabilnost i sigurnost na poslu. Svi vaši napori napokon se počinju isplaćivati. Držite se svoje rutine i ne dopustite da vas male poteškoće izbace iz takta.
Ljubav: Ljubavni život traži malo dodatne pažnje. Vrijeme je da pokažete svojoj voljenoj osobi koliko vam znači. Ako ste slobodni, otvorite se za nova poznanstva, možda kroz zajedničke interese ili hobije.
Zdravlje: Vaše tijelo traži pažnju. Posvetite se zdravijoj prehrani i redovitoj tjelovježbi. Malo dodatnog opreza neće škoditi.

Blizanci

Posao: Komunikacija je ključna ovoga tjedna. Vaša sposobnost da se izrazite jasno i uvjerljivo donijet će vam nove prilike. Ne bojte se podijeliti svoje ideje i zamisli – netko će ih primijetiti i cijeniti.
Ljubav: Blizanci, ovo je tjedan za flert i zabavu. Ako ste slobodni, uživajte u upoznavanju novih ljudi. Ako ste u vezi, potrudite se da vaša komunikacija s partnerom bude iskrena i otvorena.
Zdravlje: Mentalno zdravlje je jednako važno kao i fizičko. Uzmite vremena za sebe, možda kroz kreativne aktivnosti ili druženje s prijateljima.

Rak

Posao: Osjećat ćete se malo emocionalnije nego inače, ali to će vam pomoći da bolje razumijete svoje suradnike i klijente. Iskoristite ovu empatiju da poboljšate odnose i stvorite harmoničnije radno okruženje.

Ljubav: Ovaj tjedan donosi vam toplinu i bliskost u ljubavi. Ako ste u vezi, očekujte da će se odnos s partnerom produbiti. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati nekoga tko će vas potpuno razumjeti.
Zdravlje: Vrijeme je da se posvetite svom unutarnjem miru. Razmislite o jogi ili meditaciji kako biste uravnotežili emocije.

Lav

Posao: Vaš prirodni talent za vodstvo ovoga tjedna dolazi do izražaja. Svi će se oslanjati na vaše savjete i smjernice. Iskoristite tu priliku da pokažete svoje sposobnosti, ali pazite da ne postanete previše autoritativni.
Ljubav: U ljubavi ćete osjećati potrebu za pažnjom i komplimentima. Pokažite svom partneru koliko cijenite male stvari koje čini za vas. Slobodni Lavovi, vaša karizma privući će mnoge poglede – iskoristite to!
Zdravlje: Osjećat ćete se energično i spremni za akciju, ali pazite na srce. Izbjegavajte pretjerani stres i usredotočite se na pozitivne stvari.

Djevica

Posao: Perfekcionizam je vaša jača strana, ali ovoga tjedna pokušajte biti malo fleksibilniji. Neočekivane promjene zahtijevat će prilagodbu, a vaša sposobnost da ostanete smireni i organizirani bit će od ključne važnosti.

Ljubav: Ljubavni život traži malo više spontanosti. Pokušajte iznenaditi partnera nečim neobičnim ili planirajte izlazak van svoje zone udobnosti. Slobodne Djevice mogle bi se iznenaditi nečijom hrabrom izjavom.
Zdravlje: Vrijeme je da se posvetite sebi. Možda ćete osjetiti potrebu za detoksikacijom, pa razmislite o zdravijim prehrambenim navikama.

Vaga

Posao: Harmonija i ravnoteža su vaši ciljevi ovoga tjedna. Rad na timskim projektima donijet će vam zadovoljstvo, ali pazite da ne zanemarite svoje osobne ciljeve.
Ljubav: Romantična strana bit će u punom zamahu. Partner će cijeniti vašu pažnju i nježnost. Ako ste slobodni, vrijeme je za šarmiranje – vaš osmijeh otopit će i najhladnija srca.
Zdravlje: Fokusirajte se na mentalno zdravlje. Razmislite o aktivnostima koje vam pomažu da se opustite, poput čitanja ili slušanja glazbe.

Škorpion

Posao: Osjećate li se kao da ste na pragu otkrića? Intuicija vam je snažna ovoga tjedna, pa slušajte svoje unutarnje osjećaje. Nešto veliko je na horizontu.
Ljubav: Strastveni Škorpioni, ovaj tjedan vaša ljubavna iskra gori jače nego ikad. Ako ste u vezi, očekujte da će se strasti dodatno rasplamsati. Slobodni, pripremite se za magnetičnu privlačnost koja će privući nekoga posebnog.

Zdravlje: Vrijeme je da se pozabavite skrivenim brigama. Razmislite o tehnikama opuštanja koje će vam pomoći da se riješite stresa.

Strijelac

Posao: Avantura vas zove, a na poslu to znači da je vrijeme za nove projekte ili možda čak i za promjenu karijere. Ne bojte se riskirati – sreća prati hrabre!
Ljubav: Ljubavni život Strijelaca ovoga tjedna je uzbudljiv i dinamičan. Ako ste u vezi, mogli biste planirati zajednički put ili neku drugu avanturu. Slobodni, otvorite oči – ljubav može biti bliže nego što mislite.
Zdravlje: Vaš entuzijazam je zarazan, ali pazite na svoje tijelo. Vježbajte umjereno i obavezno se odmarajte.

Jarac

Posao: Vrijeme je za ozbiljan rad. Vaša odlučnost i fokus ovoga tjedna donijet će vam priznanje i pohvale. Sada je pravo vrijeme za završavanje dugotrajnih projekata.
Ljubav: U ljubavi ćete možda osjetiti potrebu za stabilnošću i sigurnošću. Ako ste u vezi, radite na jačanju temelja vašeg odnosa. Slobodni Jarci, netko iz prošlosti mogao bi se vratiti u vaš život.
Zdravlje: Pripazite na umor. Iako ste poznati po svojoj izdržljivosti, tijelo vam daje signale da mu treba odmor.

Vodenjak

Posao: Vaša kreativnost dolazi do izražaja. Sve što zamislite, možete i ostvariti, pa se nemojte bojati biti originalni. Možda je vrijeme za uvođenje nekih novih ideja na radno mjesto.
Ljubav: U ljubavi ste ovoga tjedna skloni eksperimentiranju. Ako ste u vezi, partner bi mogao biti iznenađen vašim neočekivanim prijedlozima. Slobodni Vodenjaci, ljubav bi mogla doći iz najneobičnijeg izvora.
Zdravlje: Pobrinite se za svoje mentalno zdravlje. Kreativne aktivnosti, poput crtanja ili pisanja, mogle bi vam donijeti unutarnji mir.

Ribe

Posao: Intuicija je vaš najjači alat ovoga tjedna. Ako osjetite da nešto nije kako treba, vjerojatno ste u pravu. Slijedite svoje unutarnje smjernice i nećete pogriješiti.
Ljubav: U ljubavi Ribe će biti na vrhuncu romantike. Ako ste u vezi, iznenadit ćete partnera gestom koja će ga oboriti s nogu. Slobodne Ribe, ljubavna veza iz snova mogla bi se pojaviti kada je najmanje očekujete.
Zdravlje: Održavajte emocionalnu ravnotežu. Meditacija i vrijeme provedeno uz vodu moglo bi vam donijeti mir i opuštanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.