Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima imaju najviše talenta za sport

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku

SMATRATE li sebe sportskim tipom? To ne znači samo da redovito vježbate, već da ste dobri u sportu i da konstantno trenirate kako biste bili još bolji. Sportski tipovi ne vježbaju samo zbog izgleda, već im je to stil života, a vježbanje ih istinski ispunjava. Oni su fokusirani, odlučni i ne priznaju poraze. Astrolozi navode da su najbolji sportaši rođeni u ovim znakovima:

Ovan

Ovnovi su rođeni sportaši. Mišićave su građe, snažni i izdržljivi pa se obično odlično snalaze u različitim sportovima. Vježbanje im nije samo užitak, već nasušna potreba. Natjecateljskog su duha pa ih i želja da pobijede i nadjačaju suparnika potiče na naporne treninge.

Lav

Lavovi u svemu žele biti prvi i najbolji, pa tako i u sportu. Želja za pobjedom potiče ih na intenzivne treninge i veliki trud. Iako im odgovaraju individualni sportovi, odlično se snalaze i u ekipnima, ali samo ako vode glavnu riječ. Tada će motivirati suigrače i potaknuti ih da ostave srce na terenu.

Škorpion

Po prirodi su natjecateljskog duha i žele biti najbolji. Sve što rade rade sa srcem i strastveno se tome predaju pa su takvi i u sportu. Izdržljivi su i mogu podnijeti velike napore. Stalno prelaze svoje tjelesne i psihičke granice, a posjeduju i nevjerojatnu moć oporavka pa su u sportu nepobjedivi.

Jarac

Jarci možda nemaju tjelesne predispozicije za sport poput gore navedenih znakova, no posjeduju snažan um i fokusiranost koja ih može dovesti do vrha. Kada nešto odluče, to će pod svaku cijenu i postići, a upravo su marljivost, discipliniranost i spremnost na žrtvu i odricanje razlog zbog kojeg su u ovom znaku rođeni mnogi sjajni sportaši.