Mačke nisu za njih: Ovi horoskopski znakovi su alergični na ove krznene ljubimce

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVATKO tko je ikad doživio alergijsku reakciju na mačke zna koliko to može biti neugodno. Crvene oči, kihanje i osjećaj kao da vas je netko zatrpao hrpom dlaka samo su neke od posljedica alergije. Horoskop nam govori da postoji povezanost ljudi koji su rođeni u određenim znakovima i njihovih alergija pa evo kome se ne preporučuje imati mačku kao ljubimca.

Ovan

Ovnovi su prirodno skloni izbjegavanju mačaka. Njihova energična i impulzivna priroda često ne ide ruku pod ruku s tihim i samostalnim karakterom mačaka. Njihova alergija je više energetske prirode nego fizičke.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj komunikativnosti i potrebi za društvenim kontaktima, dok su mačke poznate po svojoj tajanstvenosti i neovisnosti. Ova dva svijeta se često ne poklapaju te zvijezde sugeriraju da bi Blizanci mogli biti alergični na mačje dlake zbog njihove potrebe za otvorenijom komunikacijom.

Djevica

Djevice su poznate po svojoj preciznosti i organiziranosti. Nered koji mačke mogu ostaviti iza sebe, poput dlaka i ogrebotina na namještaju, mogao bi stvoriti unutarnji kaos u Djevicama. Možda njihova alergija nije samo fizička, već i psihološka reakcija na nesavršenstvo koje mačke unose u njihov skladni svijet.

Vaga

Vage teže harmoniji i ravnoteži, a mačje nepredvidivo ponašanje moglo bi poremetiti njihov osjećaj mira. Vage mogu razviti alergiju na mačke kao način da održe svoj mirni i balansirani životni stil.

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturi. Mačke, iako neovisne, zahtijevaju određenu razinu brige i pažnju koja bi mogla ograničiti Strijelčevu slobodu. Njihova alergija na mačke je podsvjesni način da očuvaju svoj avanturistički duh.

Jarac

Jarci su praktični i ozbiljni znakovi. Mačke s vlastitom sklonosti da se uvlače u nepristupačne kutke i stvaraju nered mogu biti prava noćna mora za ovaj zemljani znak. Jarčeva alergija je njihova nesvjesna želja za održavanjem reda i kontrole.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.