Mjesečni horoskop: U srpnju će profitirati samci, a Rakove očekuje napredovanje

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SRPANJ 2023. je rođendanski mjesec za Rakove, a Lavovima donosi priliku da napune baterije i pripreme slavlja o kojima će se pričati mjesecima. Ovaj mjesec donosi neke promjene koje bi mogle utjecati na ljubavne, poslovne i osobne sfere pojedinaca.

Ovan

Srpanj je mjesec u kojem ćete biti puni energije i spremni za nove izazove. Karijera će vam biti u fokusu i mogli biste vidjeti neke značajne napretke na tom području. U ljubavi ćete biti strastveni, ali pazite da ne postanete previše impulzivni.

Bik

Novi mjesec donosi vam priliku za dublje povezivanje s voljenima. Vaše komunikacijske vještine bit će na zavidnoj razini, što će vam pomoći da riješite bilo kakve nesporazume. Na poslu budite strpljivi i usredotočite se na detalje.

Blizanci

Srpanj je mjesec za osobni rast i samootkrivanje. Možda ćete se osjećati inspirirano da započnete novi hobi ili naučite nešto novo. U ljubavi će biti važne iskrenost i otvorenost s partnerom.

Rak

Ovaj mjesec vam donosi radost i sreću. Vaš rođendan je prilika za slavlje i obnovu. U ljubavi pokušajte jasno komunicirati svoje osjećaje. Na poslu biste mogli dobiti priznanje za svoj trud.

Lav 

Srpanj je mjesec za introspekciju i samoću. Ovo je vrijeme za punjenje baterija i pripremu za vaš rođendanski mjesec. Na poslu biste mogli dobiti priliku za napredovanje, a na ljubavnom planu se naoružajte strpljenjem i razumijevanjem. 

Djevica

Ovaj mjesec vam donosi priliku za društveno povezivanje i umrežavanje. Možda ćete upoznati neke nove i zanimljive ljude. U ljubavi budite otvoreni i iskreni, a na poslu će vaša marljivost konačno biti primijećena.

Vaga

Srpanj je mjesec za fokusiranje na vaše karijerne ciljeve. Možda ćete morati donijeti neke važne odluke. U ljubavi pokušajte održavati ravnotežu i harmoniju. Pazite na svoje zdravlje i odvojite vrijeme za opuštanje.

Škorpion

Ovaj mjesec vam pruža priliku za putovanje i učenje. Vaša strastvena priroda bit će na vrhuncu. Vaša upornost će se na poslu isplatiti, a s partnerom budite iskreni.

Strijelac

Srpanj je mjesec za duboko promišljanje. Možda ćete se osjećati emotivnije nego inače. Vaša kreativnost na radnom mjestu će doći do izražaja. Smiješi vam se prilika za novu ljubav koja bi mogla potrajati.

Jarac

Ovaj mjesec donosi vam priliku za jačanje odnosa s partnerom. Ako ste sami, mogli biste upoznati nekoga tko će vam donijeti stabilnost i sigurnost koje tražite. Vaša marljivost bit će primijećena na radnom mjestu.

Vodenjak

Srpanj je mjesec za fokusiranje na vaše zdravlje i dobrobit. Možda ćete se osjećati inspirirano da započnete novu rutinu vježbanja ili se posvetite zdravoj prehrani. Smiješe vam se i promjene na ljubavnom planu, za koje je važno da budete iskreni i otvoreni prema drugoj strani.

Ribe

Ovaj mjesec donosi vam priliku za kreativno izražavanje, a to bi se moglo odraziti i na vaš ljubavni život. Možda ćete se osjećati inspirirano da svoje osjećaje pokažete na nov način. Bit će važno da budete nježni i brižni prema svom partneru. Možda ćete se osjećati inspirirano da započnete novi kreativni projekt. Na poslu će se cijeniti vaša empatija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.