Ova četiri horoskopska znaka su najnaivnija, njih svatko može lako prevariti

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U ŽIVOTU je važno imati sposobnost snalaženja u svim mogućim situacijama te imati "uličnu inteligenciju" koja nam pomaže da preživimo. No neki horoskopski znakovi lošiji su u tome od drugih, naivni su te ih je najlakše prevariti. Rijetko kada nauče lekciju kada jednom naivno povjeruju nekome tko ih samo želi iskoristiti.

Vodenjak

Vodenjake je lako prevariti i oni će povjerovati u gotovo sve a da ne provjere govori li druga osoba istinu. Lako ih je iskoristiti i slomiti im srce.

Škorpion

Ovaj znak iznenađujuće je loš u umnim igricama. Lako ih je prevariti jer, iako ne vjeruju ljudima, oni kojima vjeruju od njih će napraviti najveću budalu. To ih tjera da zažale zbog svojih odluka i dodatno preispituju nečije povjerenje.

Rak

Lako ih zavaraju prijatelji, ali i neprijatelji. Rakovi su jako osjetljivi i imaju otvoreno srce. Uvijek svijet gledaju kroz ružičaste naočale.

Strijelac

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su nevjerojatni partneri u ljubavnim i prijateljskim odnosima pa ih se zbog toga često uzima zdravo za gotovo. Svima daju beskrajno mnogo šansi i to je jedan od glavnih razloga zbog čega se osjećaju prevareno i izdano.