Ovi horoskopski znakovi ne znaju čuvati tajne

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVI znamo one prijatelje kojima jednostavno ne možemo vjerovati s povjerljivim informacijama.. Oni nisu nužno zlobni ili zlonamjerni, samo im je teško držati jezik za zubima. Prema astrologiji, postoje znakovi koji jednostavno ne mogu zadržati tajnu, čak i ako im život ovisi o tome. Ako ste se zapitali o kojim je znakovima riječ, evo odgovora.

Blizanci

Na vrhu liste su Blizanci. Ako postoji nešto što Blizanci vole, to je pričanje, i to puno pričanja. Njihova potreba za dijeljenjem informacija toliko je snažna da jednostavno ne mogu pomoći sami sebi. Blizanci su kao hodajuće društvene mreže – sve što čuju, žele odmah podijeliti sa svijetom. Njihova stalna želja za komunikacijom čini ih nepouzdanima kada je riječ o povjerljivim stvarima.

No, nije da su Blizanci zlonamjerni. Oni samo ne vide štetu u tome da podijele "zanimljivu" informaciju, misleći da su svi kao oni – otvoreni i željni znanja. Dakle, ako imate tajnu koju želite zadržati samo za sebe, možda je bolje preskočiti Blizance.

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj brutalnoj iskrenosti. Ako želite čuti istinu, pa čak i onu lošu, obratite se Strijelcu. No, upravo ta osobina čini ih vrlo lošim čuvarima tajni. Jednostavno nemaju filter. Ako im kažete nešto povjerljivo, postoji velika šansa da će to podijeliti s drugima, ne shvaćajući da su upravo otkrili nešto što su trebali zadržati za sebe.

Strijelci također imaju tendenciju uzimati stvari olako i ne prepoznaju uvijek važnost povjerljivih informacija. Vašu će tajnu ispričati kao da je najnovija trač rubrika u časopisu, potpuno nesvjesni da su možda upravo napravili problem. Dakle, ako želite da vaša tajna ostane tajna, možda je bolje preskočiti iskrenog Strijelca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.