Ovi znakovi misle da je pisanje poruka gubljenje vremena, radije će vas nazvati

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ODREĐENI horoskopski znakovi ne vole pisati poruke, koristiti emotikone i komunicirati pisanim putem. Oni su nešto staromodniji i preferiraju svoje razgovore obavljati preko poziva. Radije će nazvati osobu i čuti njen ili njegov glas dok komuniciraju, nego razmišljati kako će osoba s druge strane shvatiti poruku ili čekati odgovor koji nekad može stići tek nakon nekoliko sati. Evo o kojim je znakovima riječ.

Rak

Rakovi preferiraju osobni kontakt u komunikaciji s drugim ljudima. Ne vole pisati tekstualne poruke jer smatraju da se preko njih ne mogu dovoljno dobro izraziti. Rakovi će vas nazvati ili snimiti glasovnu poruku kako bi pokazali svoju toplinu i empatiju na intimniji način, a neće napisati poruku za koju smatraju da je vrlo površna.

Jarac

Ljudi rođeni u znaku Jarca smatraju da je pisanje poruka gubitak vremena. Radije će odabrati efikasnost, jasnoću i brzinu telefonskog poziva kako bi gotovo odmah riješili stvari i prešli na obavljanje novih zadataka u svom rasporedu. Neće pisati poruke osim ako to nije nešto što se od njih isključivo očekuje, ali će i u toj situaciji radije snimiti glasovnu poruku. 

Vaga

Vage preferiraju izravnu komunikaciju kako bi izbjegle nesporazume i razjasnile svoje osjećaje. Za njih je telefonski poziv prilika da se izraze baš kako žele i da izgrade dublje veze s ljudima oko sebe. Ne vole pisati poruke jer se boje da osoba kojoj šalju neće uvijek shvatiti što im žele poručiti ili da će poruku pogrešno shvatiti. 

Ovan

Ovnovi u svemu što rade vole biti direktni i jedan su od znakova zodijaka koji preferiraju pozive u odnosu na poruke. Vole brze i direktne razgovore umjesto slatkih poruka koje su im često previše sentimentalne. Za njih telefonski poziv predstavlja priliku da pokažu svoju odlučnost i samouvjerenost u komunikaciji s drugima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.