S ova četiri horoskopska znaka najlakše je manipulirati u ljubavnoj vezi

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

POSTOJE horoskopski znakovi koji su zbog svoje naravi, posebice dubokih emocija kojima raspolažu, podložniji manipulaciji u ljubavnim vezama nego ostali znakovi. Kada nekoga zavole, mogu zažmiriti na sve loše strane svoga partnera i ignorirati njihove pokušaje kontrole. 

Blizanci

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom često se izgube u ljubavnim vezama. Vole izlaziti, upoznavati ljude i družiti se, a to daje priliku njihovom partneru da iskoristi situaciju i manipulira njima. Kada vole, slijepi su na partnerov utjecaj na njih i neće se zauzeti za sebe niti suprotstaviti se, a sve zbog ljubavi koju osjećaju. Većinom završavaju povrijeđeni.

Rak

Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju duboke emocije prema partneru. Oni im postaju cijeli svijet i zbog toga su osjetljivi. Dugo im treba shvate stvarne namjere svog partnera jer često zanemaruju sve znakove koji se pojavljuju tijekom veze.

Vaga

Po prirodi, Vage su poprilično nesigurne. Perfekcionisti su kada je u pitanju balansiranje poslova, no neodlučni su i ne stoje iza svojih riječi što njihovim partnerima daje priliku da manipuliraju njima. Vage vjeruju u istinsku ljubavi i stoga se ne suočavaju s problemima već pogoduju nerazumnim zahtjevima svog partnera.

Strijelac

Strijelci imaju meko srce i često slijede trag koji im pokazuju njihovi partneri. Često se lako pouzdaju u ljude, a nakon što povjeruju da je njihov partner u pravu, nikada to ne dovode u pitanje. Strijelac nikada ne traži logiku iza onoga što njihov partner govori i radi te ovaj stav njihovog partnera dovodi u poziciju pogodnu za manipulaciju.