Sretan rođendan, Vodenjaci! Evo što vas očekuje u ovoj godini

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U VLADAVINI smo Vodenjaka, zračnog znaka poznatog po buntovnoj prirodi. Ovi su ljudi posebni i drugačiji od drugih i vole pomicati granice. Za njih ništa nije nemoguće, a glavni im je cilj promijeniti ono što ne funkcionira. Ako ste rođeni u ovom znaku, saznajte što vas čeka do kraja godine.

Mnogi će Vodenjaci osjetiti olakšanje. Nakon gotovo tri godine Saturn će 7. ožujka konačno napustiti njihov znak, pa će osjetiti da im je velik teret pao s leđa. Saturn im je donosio izazove i poteškoće, a mnogima i krizu identiteta, no to će sada biti iza njih. U ovoj će godini uspješno primijeniti lekcije koje su naučili u prethodnom razdoblju.

Naglasak na financijama

Naglasak će biti na poslu i financijama. Osjećat će želju da postignu uspjeh u profesionalnom životu, ne samo zbog želje za priznanjem i samoostvarenjem već i zbog potrebe za materijalnom sigurnošću. Novac će im biti izuzetno važan pa će raditi više poslova i početi štedjeti. Jupiter će u svibnju ući u njihovo polje karijere, što im otvara priliku za napredovanje ili promjenu posla.

Intimni život mogao bi pasti u drugi plan. Ova godina neće biti prepuna uzbudljivih događaja, osim u ljetnim mjesecima. Parove tada očekuju intenzivne svađe i strastvena pomirenja, dok bi samci mogli doživjeti ljetnu romansu iz snova koja možda neće dugo potrajati, ali će biti nezaboravna. Zaljubljeni se na jesen trebaju paziti ljubavnih svađa.

Savjet: Uložite dodatne napore u ostvarenje profesionalnih ambicija. Zvijezde će podržati vaš trud pa nemojte odustati ako u nečemu ne uspijete isprve. Budete li uporni i fokusirani, ove godine možete postići velike stvari.