U ovom horoskopskom znaku se rađaju najbolji sportaši

Foto: BlueWillow AI

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PREMA istraživanju objavljenom na portalu South Florida Astrologer, čini se da se najbolji sportaši rađaju pod znakom Vodenjaka. Istraživači su analizirali natalne karte vrhunskih sportaša kako bi otkrili eventualne trendove, a rezultati su zanimljivi.

Vodenjak se ističe kao najčešći znak među vrhunskim sportašima. Čak 21% sportaša ima Sunce ili Mjesec u znaku Vodenjaka. Sljedeći najčešći znak je Rak, s 12% sportaša. Najrjeđi znakovi među sportašima su Škorpion, sa samo 4%, i Bik, s 3%.

Zanimljivo je napomenuti da se najveći broj Vodenjaka ne može objasniti višom stopom rođenja u siječnju i veljači jer su to zapravo mjeseci s najmanje rođenih. Osim toga, Mjesec u Vodenjaku se ne može povezati s teorijama o učestalosti rođenja po mjesecima jer Mjesec mijenja horoskopske znakove otprilike svaka dva do tri dana.

Među vrhunskim sportašima koji imaju Sunce ili Mjesec u Vodenjaku nalaze se Michael Jordan, Muhammad Ali, Wayne Gretzky, Jesse Owens, Cristiano Ronaldo i Babe Ruth.

S druge strane, vrhunski sportaši rođeni pod znakom Bika ili Škorpiona uključuju Diega Maradonu, čije je Sunce u Škorpionu, Floyda Mayweathera, s Mjesecom u Biku, i Rogera Federera, s Mjesecom u Škorpionu.